Egy spoanom hasonló problémával küzdött! Kormánymagasító, és fémfékcsövek. Én mondtam, hogy jesszusom mi meló lehetett, de Ő megnyugtatott, hogy kalács! Én nem értek hozzá, de Ő szervizfőnök, ha Ő mondja elhiszem. Mondta a csövek árát is, de már nem emlékszem, de azt tudom, hogy nem volt drága! Ha akarod hétfőn beszélek vele!
Nem tudom, mennyibe lenne az átalakítás, mert úgy néztem, hogy kb az összes vezetéket, csövet toldani kéne.
Mennyit dobna a magasítás a csutkákon? Én 175 centi magas vagyok. Azt néztem, ha 5 centit hátrébb kerülne a kormány, az pont jó lenne. Hiába, az az 5 centi itt is sokat számít.
Oké Főnök!
Én is arra gondoltam. Egyébként mostanság jött az ötlet, mert eddig nem mentem 250 km-eket egyhuzamban. Most pedig meg a sokadikat egymás után és elkezdtem gondolkozni a komfortosításon.
De lehet hogy csak simán nyamvadt vagyok. Nem baj, az idén még megyek vele párszor ilyen kanyarokra. Talán megszokom a végére.
Estéket mindenkinek! Mivan veletek skacok?! Látom sokan nem dolgoztak mostanság,de akkor is........ Lehet kapni hozzá másik csutkát, kifejezetten, alacsony emberkéknek! Sztem utánakérdezel, és elég sok helyen tudnak segíteni neked! De ha nem sikerül, szólsz, és megkérdezem, hol mennyi, az annyi! Na nehogymán ilyen apróságért cseréld le az álmod! Okos legyél!
ÓÓÓÓ!
Királyok és lovagok!
Köszönöm, hogy ily' nagylelküen válaszoltatok!
Én nem tudok fekve nyomni max 50kg-ot (azt is csak ha hason vagyok), így vagy megnyújtom a kezem, vagy eladom a mocit...
Vagy megszokom, mert ez volt életem vágya...
Vagy nem megyek hosszú távokat...
Természetesen az információnak birtokában vagyunk,krónikásaink álltal...
Mindazonáltal nem tűztük ki célul,hogy kérdéseikkel megkereső márkatársainkat lovagjaink emberfeletti erejével riogassuk.
Légy üdvözölve eme fórumon idegen....
Ha királyi krónikánkban visszaolvasol...
találsz a kérdésedre választ...
De mivel megsegitésed,célunkul tüztük ki..
Ime halld válaszunk...
A kérdezett módositás,kivitelezhető,ámde költséges...
Régebben volt precedens úgymond"rendes" motorkormány beépitésére is..
Hasonló próbálkozások elkövetői azonban vallják,hogy eme alakitás,a menetstabilitás rovására történt..
XXGábor lovagunk tapasztalatait is csak akkor vedd mintaként ha te is 150 kg-al nyomsz fekve....
ő ugyanis akár csutka nélkül is tudná tekerni a villaszárat...
Kifelyezvén abbéli reményünket,hogy tudtunk segiteni.....
kelt mint fent.
Helló kolega!
Így szűk XX-esek körében elárulom,hogy kb.2002-2006-os VFR kormánycsutkát fel lehet tenni az XX-re. Kisebb átalakításokkal (az első fékkar éphogy eléri a kormánycsutkát). Nekem is ez van fennt, sokkal kényelmesebb. Kb. 3-5 cm-rel lesz magasabb, így talán könnyebben eléred. Rossz hír minimum 20.000 Ft/db. Remélem tudtam segíteni.
Üdv,
GáborXX
Na jó éjt all!
Lehet, hogy akkor belevágok az átalakításba.
De szerintem a kuplung vezetéke is rövid lesz. Nem baj. Majd megtnyújtom.
Mennyit dobna a magasítás a csutkákon? Én 175 centi magas vagyok. Azt néztem, ha 5 centit hátrébb kerülne a kormány, az pont jó lenne. Hiába, az az 5 centi itt is sokat számít.
atimoto83@gmail.com
Sziasztok lovagok!
Én is arra gondoltam. Egyébként mostanság jött az ötlet, mert eddig nem mentem 250 km-eket egyhuzamban. Most pedig meg a sokadikat egymás után és elkezdtem gondolkozni a komfortosításon.
De lehet hogy csak simán nyamvadt vagyok. Nem baj, az idén még megyek vele párszor ilyen kanyarokra. Talán megszokom a végére.
Egyébként meg tudom: okos legyek, mert hülyéből már sok van...
Királyok és lovagok!
Köszönöm, hogy ily' nagylelküen válaszoltatok!
Én nem tudok fekve nyomni max 50kg-ot (azt is csak ha hason vagyok), így vagy megnyújtom a kezem, vagy eladom a mocit...
Vagy megszokom, mert ez volt életem vágya...
Vagy nem megyek hosszú távokat...
Mindazonáltal nem tűztük ki célul,hogy kérdéseikkel megkereső márkatársainkat lovagjaink emberfeletti erejével riogassuk.
Azt hittem,legalább Te ismersz. A 150-et egy kézzel szoktam emelgetni
Irányodban kifejezésre kivánjuk ismételten juttatni, abbéli
örömünket,miszerint sértetlenül kerültél ki a fauwé lovaggal vivott tornádból...
Te nagyon ki vagy pihenve!
Ha királyi krónikánkban visszaolvasol...
találsz a kérdésedre választ...
De mivel megsegitésed,célunkul tüztük ki..
Ime halld válaszunk...
A kérdezett módositás,kivitelezhető,ámde költséges...
Régebben volt precedens úgymond"rendes" motorkormány beépitésére is..
Hasonló próbálkozások elkövetői azonban vallják,hogy eme alakitás,a menetstabilitás rovására történt..
XXGábor lovagunk tapasztalatait is csak akkor vedd mintaként ha te is 150 kg-al nyomsz fekve....
ő ugyanis akár csutka nélkül is tudná tekerni a villaszárat...
Kifelyezvén abbéli reményünket,hogy tudtunk segiteni.....
kelt mint fent.
Így szűk XX-esek körében elárulom,hogy kb.2002-2006-os VFR kormánycsutkát fel lehet tenni az XX-re. Kisebb átalakításokkal (az első fékkar éphogy eléri a kormánycsutkát). Nekem is ez van fennt, sokkal kényelmesebb. Kb. 3-5 cm-rel lesz magasabb, így talán könnyebben eléred. Rossz hír minimum 20.000 Ft/db. Remélem tudtam segíteni.
Üdv,
GáborXX