Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Fiúk!
Az lenne a kérdésem Hozzátok, hogy létezik-e gyári vagy utángyártott túrakormány XX-re, vagy növesszek 5 centivel hosszabb kezeket. Qrva jó ez a motor, csak hamar elfáradok rajta. Ha nem sikerűl ezt a kis problémát megoldanom, akkor el kell hogy cseréljem egy másik Hondára. Ezt nem szívesen tenném, ezért kérem a segítségeteket
Előre is köszi szépen!
Atix83! MSN címed nincs kiírva. Megadod?
Én pesze melózom!
Bocsi, nem tehetek róla, ártatlan vagyok!
Csak nyugodtan!
Napokat mindenkinek!
megijedtem a napszemüvegtől majd legközelebb
további szép napot
tisztelet.
Pityusz ! Azta mindenit Az a fontos , hogy megúsztad !

Jövő 7-en keress + ha van időd,
Igen lent vagyunk holnapig tiszato kemping poroszlo ja és vannak xx-esek,meg ma is jönnek még
Jó éjjt !
Meglessz! Megunni meg sosem fogod. Legalább is én soha!
Erre nem is gondoltam!
Jó éjt nektek már aki alszik is! Holnap meló.
Jólvan na. . .
Már az is uton van! Kérdés ,hogy mikor ér ide!?
Még én sem unom!
Remélem sikerül az elképzelésedet megvalósítani!
Dokumentáld esetleg a folyamatot...
Nem! Az a kékség a szivem csücske! De vannak alkatrészeim. Képet! Aztmeg minek? Nem sérültek! Fém szinüek. . . Bár a fékkar picit hajlott. . de javitható egy kis melegitéssel! Egyépként feladhatom postán is! Hivj fel vagy MSN!
Nem fekszem le
Hogy lesz így reggel ötkor beköszönés a busa fórumon Gábor?
Van
Nem. Ezt más fektette le a hungárián!
A biztositó tk-ra vette, én meg a roncsot vettem meg. És ez lett belőle. Egyépként 2005 12 havi, és 30 ezer van benne. A kék xx meg átépités alatt van! Szeretnék valami tök egyedit! És van az xx-nél jobb választás!?
Hello!
Na megint vettél 1 XX-t?Csak nem olyan rossz mint néhányan gondolják!
Gratulálok!Ez mikori évjárat?
Okés! Érdekelne! Képet tudsz küldeni róla? Posta lehetséges? Ja meg lehet kellene egy első fékkar is. Ha esetleg olyanod is van!? A kék vasról árulsz ami az adatlapodon van?
Ez az a vas amit "lefektettél" a ringen .... ?...
Hali !
Kár a bordó "gépért"!
DE AZ A LÉNYEG , HOGY NEKTEK NEM LETT NAGYOBB BAJOTOK!

Nem igazán ide tartozik, de a haverom is így járt évekkel ezelőtt a 4. sz úton . Egy kutya kóriszált az út szélén - biztos ami biztos lassítottam - a barátom is - csak a Suziki Ignisz-es nem mögötte!
Visszapillantóból láttam akkora egykerekezést -de az elsőn....
Ő megűszta talpon (ekkora mázlit) egy kipufogó meg egy hátsó féknyereg meg egy új hátsó gumi bánta.... A Suzuki 4 napos volt majdnem totálkár lett - autómentő kellett neki....!
sziasztok jobbulást a baleseteseknek tudok eggy két telefonszámot alkatrészügyben ha érdekes lehet bontottba a M ilka család poroszlon ? nem tudjátok sokk xx es van lenn holnap megyek arra lehet beugrok .Pesten nem szoktatok bandázni?