Sziasztok Fiúk!
Az lenne a kérdésem Hozzátok, hogy létezik-e gyári vagy utángyártott túrakormány XX-re, vagy növesszek 5 centivel hosszabb kezeket. Qrva jó ez a motor, csak hamar elfáradok rajta. Ha nem sikerűl ezt a kis problémát megoldanom, akkor el kell hogy cseréljem egy másik Hondára. Ezt nem szívesen tenném, ezért kérem a segítségeteket
Előre is köszi szépen!
Nem! Az a kékség a szivem csücske! De vannak alkatrészeim. Képet! Aztmeg minek? Nem sérültek! Fém szinüek. . . Bár a fékkar picit hajlott. . de javitható egy kis melegitéssel! Egyépként feladhatom postán is! Hivj fel vagy MSN!
Nem. Ezt más fektette le a hungárián!
A biztositó tk-ra vette, én meg a roncsot vettem meg. És ez lett belőle. Egyépként 2005 12 havi, és 30 ezer van benne. A kék xx meg átépités alatt van! Szeretnék valami tök egyedit! És van az xx-nél jobb választás!?
Okés! Érdekelne! Képet tudsz küldeni róla? Posta lehetséges? Ja meg lehet kellene egy első fékkar is. Ha esetleg olyanod is van!? A kék vasról árulsz ami az adatlapodon van?
Hali !
Kár a bordó "gépért"!
DE AZ A LÉNYEG , HOGY NEKTEK NEM LETT NAGYOBB BAJOTOK!
Nem igazán ide tartozik, de a haverom is így járt évekkel ezelőtt a 4. sz úton . Egy kutya kóriszált az út szélén - biztos ami biztos lassítottam - a barátom is - csak a Suziki Ignisz-es nem mögötte!
Visszapillantóból láttam akkora egykerekezést -de az elsőn....
Ő megűszta talpon (ekkora mázlit) egy kipufogó meg egy hátsó féknyereg meg egy új hátsó gumi bánta.... A Suzuki 4 napos volt majdnem totálkár lett - autómentő kellett neki....!
sziasztok jobbulást a baleseteseknek tudok eggy két telefonszámot alkatrészügyben ha érdekes lehet bontottba a M ilka család poroszlon ? nem tudjátok sokk xx es van lenn holnap megyek arra lehet beugrok .Pesten nem szoktatok bandázni?
Az lenne a kérdésem Hozzátok, hogy létezik-e gyári vagy utángyártott túrakormány XX-re, vagy növesszek 5 centivel hosszabb kezeket. Qrva jó ez a motor, csak hamar elfáradok rajta. Ha nem sikerűl ezt a kis problémát megoldanom, akkor el kell hogy cseréljem egy másik Hondára. Ezt nem szívesen tenném, ezért kérem a segítségeteket
Előre is köszi szépen!