Nem tuho hogy máshol van-e ilyen,de itt,illetve ott a Mátrában van sajnos! Ugy látszik némely embereknek nem elég veszélyes a motorozás!Rá kell tenni pár lapáttal!
Viszont az valos volt,mikor kanyariven szembejött,az "én sávomba"!Mikor fent a parkoloban kérdöre vontam,azt mondta,hogy,hogy gondolom ezt,ök pénzre versenyeznek!No ezmondat a nekem betette a kaput!Inkább nem megyek arra!Dögöljön meg egyedül az ilyen,ne vigyen engem is magával!
Ha valakinek esetleg van elfekvőben tükör,vizhütő. első kerék tengelyel,bal oldali korm kapcsoló, akkor vevő lennék rá. Illetve ha tudna vki egy jó (olcsó) fényezőt ajánlani, akkor lekötelezne! Széles utat nektek!
De nem csinálnak belöle pénzre menő versenyt,mint a Mátrában!
Köztudott"hatalmas" összegekbe fogadnak(motor,százezrek,stb)!És se istent,se embert nem figyelnek!No meg erröl tudnak a rend éber örei,és ök is kint vannak ilyenkor(trafi,igazoltatás,stb).No én az elöbb felsoroltak egyikéböl se kérek!10-éve még mi is kijártunk a Mátrába,és élveztük!Oszt már csak hétköznapokon,mára meg már egyszerüen nem megyek!
Ha annyira menni akarsz,ma lessz nyiltnap a ringen!Gyere oda!
van egy jo programom ha érdekel!
Viszont az valos volt,mikor kanyariven szembejött,az "én sávomba"!Mikor fent a parkoloban kérdöre vontam,azt mondta,hogy,hogy gondolom ezt,ök pénzre versenyeznek!No ezmondat a nekem betette a kaput!Inkább nem megyek arra!Dögöljön meg egyedül az ilyen,ne vigyen engem is magával!
Ha valakinek esetleg van elfekvőben tükör,vizhütő. első kerék tengelyel,bal oldali korm kapcsoló, akkor vevő lennék rá. Illetve ha tudna vki egy jó (olcsó) fényezőt ajánlani, akkor lekötelezne! Széles utat nektek!
Király volt!
Milka köszönöm az állítgatást, jó lett!
na mi a helyzet pályázók?
sehun egy kép?
Ez ötletes!Mivel nem érhat az ellenör,rendőr,stb. az autohoz!
Csak az a baj,nálunk letörölné a közeg,és felirná akkor is!
Milyet érdemes?Persze megfizethető áron!Megfizethető=ingyé,esetleg fizetnek hogy elhozom
De nem csinálnak belöle pénzre menő versenyt,mint a Mátrában!
Köztudott"hatalmas" összegekbe fogadnak(motor,százezrek,stb)!És se istent,se embert nem figyelnek!No meg erröl tudnak a rend éber örei,és ök is kint vannak ilyenkor(trafi,igazoltatás,stb).No én az elöbb felsoroltak egyikéböl se kérek!10-éve még mi is kijártunk a Mátrába,és élveztük!Oszt már csak hétköznapokon,mára meg már egyszerüen nem megyek!
Ha annyira menni akarsz,ma lessz nyiltnap a ringen!Gyere oda!
Köszönöm!
Aranyszabály!
De már hétköbe se!Veszélyes!
Hungaroring!
Találka kint mogyoródon 15.45-kor...
1,Menyus-Gabyca
2,Fiveurban
3,Mr.+Mr.-n
4,Busati
5,Pep
6,Maistear
Mi van , csak egy XX-es legény létezik? ( Mondjuk az jó nagy )