Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy ezekkel az XX-ekkel mennyi baj van?
A fesszab nekem is elszállt tavaj, csak nekem a generátort is leégette!
Generátor:170.000+fesszab!
De megusztam egy 50-esböl én is!
Elméletileg 48.000-nél!

De simán megy 60.000-retis!Észre fogod venni,ha behány!
Tünetek:1)nehezen indul(hidegen-melegen).2)kormos égés(kipufogon látszik),stb.
Sziasztok gyertyát mikor kell cserélni? Nekem most 49 ezer km van benne.
Mondtan,hogy ne szinezz!

Van egy egyedi tankom elado!Vagy cserélhetö!
Sziasztok..Elkellett mennem,,most érek haza..Na!Szóval!Hát igen a sör az a bulira kell,,amugy a moci kevesebet eszik'iszik'mint én ...Én már cseréltem vezérláncot,,,onnan venni észre hogy egyszerűen az eggyik pillanatról a másikra elkezd rohadtul zajosodni ..Meghallani tutira...Hátsó láncot is tavaly cseréltem,,,nekem DID X2-es láncom van,,..Nem is tennék rá olcsóbbat,,..Meg feszz szabályzóm ment el tavaly,,az "öreg aksi miatt"még gyári volt benne,,és kiégette a feszz szabályzót..De a hondánál kicserélték egy "nem gyárira""de ezt ők ajánlották,,mert a gyári valami horibilis öszzeg..Ezt meg megúsztam szereléssel eggyütt 10 000-ért...Szóval ..Jó!Most csreélek fékbetéteket elöl hátul+olajfilter olaj,,..Gyertyák azok kibírnak benne 100 000-is...Meg festetni akarom,,de még a szin nincs eldöntve!Gondolkodok a feketén,,már a kék uncsi volt ..
, ,
Igen!

Annyival pörgösebb mint az XX!Ezért elöbb kellett cserélni!
Milyen érdekes!

Nekemis!De hát ezért irtam tipushiiba!És miaz hogy"már bocs hogy beledumálok"?Szerintem pont ezért van ez a forum!Az egy más tészta,hogy már mindenröl dumcsizunk benne!De ez igyvan jol!Ja és nekérj mégegyszer elnézést!Söt,minnél többen osztjuk meg a tapasztalatainkat,annál könnyebb azoknak,akik még nemjártak igy!
Szia Robi!

Azt nemtudom kiakarta megnézni!Tankbör még várat magára!Nemkell azt ugy elkapkodni!Elméletileg most a héten itthon van,legalábbis nekem ezt mondta!
Milkának is...
Nekem F4-es CBR 600-ba kellett 8000-nél anno.
a másik xx embe 18000 van és feszitőt kellett cserélni mert csórgótt már bocs hogy beledumálok de tapasztalat
Szia Milka ki akarta tegnap előtt megnézni a képenet nincs fenn eggy sem megvetted a tankbőrt? a tankos embert nem birtam még utol érni németországba mert ki van kapcsolva biztos szabin van de hivogatom
Mondjuk ughy,hogy énmég nemhallottam rola,hogy valaki kicserélte volna!Pedig talállkoztam már 160-ret ment masinákkal!De a lánfeszittö,az tipushiba!
Elméletileg az XX-en láncot szinte sose kell cserélni!Csak a feszittöt4Nekem 18.000-nél feködt ki!
De tökmindegy!Veszel egy feszitöt(uj lánchoz ugyis kell),és kicseréled(kb 5-perc alatt kilehet cserélni!Ha nemsegit,akkor jöhet a láncis!
Végülis.
Köszke! De nincs általánositva.
Mondjuk hogy 60ezrenként ajánlott ilyesmi?
Szerintem onnan tudod,hogy ha kicseréled a feszítőt akkor nem gyógyul meg...
Gondolod?
Az enyémen most lesz cserélveaz első tárcsák, láncszett,
Üléshuzat,fékbetétek,gyertyák.+ szelephézagolás.
Tényleg!
Milka nagyon levett a lábamró ezzel a fékbetétfelujitásos balhéval.
Nem tud vki valami okosságot a láncszettre is?
És honnan lehet tudni hogy a vez.mü lánc a cserés-e
vagy csak a feszitőt kell cserélni?
Szoval karbis!
Dehogy kell!

Elszakad az magátolis!
Az enyém 6-éves,és 42.000 van benne!Ebböl tavaly 28.000-ret tettem bele!
Jóestét mindemkinek!
Lipibiker! - Ez a fotó nagyon király! Főleg a két karton sör a hátsóüléseden. !
A motor vagy te mész alkohollal? Úgylátom te fogyasztasz többet sörből , mint a géped benzinből!
Hidd el Ati a tiédbe így 95e után már kell!
Az enyém is most lesz 10 éves júniusban.
95.000km van benne és szintén nagyon 1be van!
De igazából ezeket meg se lehet nagyon ölni szerintem.
Hála istennek!
A tiedbe kellett már vez.mü láncot cserélni?
Nagyon pöpec..Az enyém már 10 éves,,óra szerint 55 000km van benen,,de egyenlőre nagyon szépen muzsikál..Most kap egy uj festést,,meg gumikat aztánd gurulunk tovább vele..