Jó reggelt xx esek sehol senki nem tud valaki xx alkatrészeket ha lehet kéket és lehet kicsit sérült is jöhetne már a jó idő hogy lehessen motorozni eléggé hiányzik, de biztos van ezzel más is igy ,Boldog ujj évet minden xx esnek és balesetmentes évet
Kedves Gáborom! Mintmár mondtam mindennapi közlekedési eszközöm,és a napi százasom szinte mindig megvan. Mivel ez a munkám ,hogy szaladgálok, igy nem tolom ki napi 6szor, inkább kint pihen nappal!
Fórumon már nem leszek, de a számom az adatlapon. Szóval Mátra bármikor!
komolyan nem értem,hogy mit variálsz ezzel a tank dologgal....
mondtam!odadom az enyémet.....igaz,hogy menni nem tusz vele,de legalább lesz rajta valami szép is.
B.U.É.K. mindenkinek!
A"tankos bácsi"-nak üzenném, hogy a www. grandemoto.com oldalon mintha láttam volna egy szürke XX tankot, de nemvagyok benne biztos ,hogy az XX-é volt szebb napjaiban.. Nézd meg a képet róla -bár igen viharvert- ,van telefonszám is.
BUÉK mindenkinek!
Persze ,hogy nem találtál!
Mert nem kerestél! Mondtam szerzek csak menjen le az ünnep!
De nekem mindegy. Mindenkinek olyan évet kivánok,
amilyet Ő szeretne magának!
Holnaptól nem vagyok.
Széles utat! ! !
De elösszöris hogy beszélhessünk,töltsd ki az adatlapod!Ez nálunk igy szokás!
Köszike!
Ja mweg kapoloklista!Egyébként tényleg van!
Megnézem!
De minnéltöbb felöl van tank,annál nagyobb az esély,wegy olcso,de joállapotura!
gödör.......
tele van sérült kék alkatrészekkel.
Fórumon már nem leszek, de a számom az adatlapon. Szóval Mátra bármikor!
Tegnap láttam az xxet Árpád utcában reggel kint fagyoskodott szegényke!
Holnap egy Mátra túra?
mondtam!odadom az enyémet.....igaz,hogy menni nem tusz vele,de legalább lesz rajta valami szép is.
A"tankos bácsi"-nak üzenném, hogy a www. grandemoto.com oldalon mintha láttam volna egy szürke XX tankot, de nemvagyok benne biztos ,hogy az XX-é volt szebb napjaiban.. Nézd meg a képet róla -bár igen viharvert- ,van telefonszám is.
Persze ,hogy nem találtál!
Mert nem kerestél! Mondtam szerzek csak menjen le az ünnep!
De nekem mindegy. Mindenkinek olyan évet kivánok,
amilyet Ő szeretne magának!
Holnaptól nem vagyok.
Széles utat! ! !
és persze boldog uj évet nekünk........