Így igaz nem vagyok szószátyár
Persze kitöltöttem az adatlapot, csak tegnap még nem jelentek mag az adatok vmiért.
De ma már turkálhatsz a családi szennyesben
Egyébként szintén olajtéma: Castrolon kívül vmi tipp? Rámsózták kötelezőn a gyári olajat, de nekem sem igazán tetszik, inkább vmi más. Castrol termékem eddig ami volt mind a kukában végezte. Múltkor próbálkoztam Motul cuccokkal is. Hát nem hinném hogy Rossi sokáig körözne velük, tuti mást használ az ipse. Szintén kuka. Láncolaj tekintetében csak egy tipp: Bel-Ray. Nekem naggyon bejött. Ken rendesen, nem válik le, színtelen.
Gondnak éppen nemgond,legalábbis müszaki szempontbol!
A kényelmet meg ugye nesi vegyük figyelembe(legalábbis a honda szerint).Egyébként az,ha egy jármü másodfoku égési sérülést okoz,az szerintem már kimeritti a kis probléma fogalmát!Ama Amerikában már rég dollár milliokat préseltek volna ki a hondáéktol!
Nekem már okozott komoly égési sérülést tavaly a kánikulába a vas!Mire hazaértem szoszerint felhojagosodott a combom belül!És mindezt autopályán!Ha 160-an alá engedtem mentfel a viz!Ha 160-felett tartottam akkor megállt olyan 102-105 fok körül!Igaz ez a nagy kánikulában volt!De idén mikor leértünk velencére,Pep barátunk ráköpött a vázra,és sercegett!Ez sajna egy gyengéje az Xx-nek,hogy alulvan hütve!
üdva fórumon,és gratula a vashoz....az adatlapod kitöltését nem vitted tulzásba,de a kép azért javit a helyzeten.
ahogy milka mondaná....isten hozott a vakok és gyengénlátók körében....
és nem kell aggódnod,hogy lassú vagy...majd jössz a busásokkal..
Majdcsak belinkeli valaki!
Én elvböl nemveszek már semmijen magazint!se motorrevüt,se superbajkot,még a truckmagazint se!Televannak hirdetéssel,meg összehasonlitásokkal!Engem ez nem érdekel!A számomra hasznos oldalak száma 5-8 lene.Ezért meg nemveszem meg.
De hát mint tudjuk nincs! Egyébként én meg egyenesen tudok menni,mindenféle csuszkálás nélkül!