Én még fiatalnak érzem magam, és nem látással van gondom, hanem "látszással"
Szeretek mindent megtenni annak érdekében, hogy a kedves közlekedők mihamarabb észrevegyenek, ezért van láthatósági színű mellényem, láthatósági színű sisakom is.
És pont ezért akarnék a két tükörbe nappali fényt, hogy könnyebben észlelhessenek
Lehet, hogy ez szabálytalan(tudom, hogy két ellentmondó jogszabály van a DRL-el kapcsolatban) de nekem a TDM-en is volt. És senki se kötött bele se itthon se külföldön az elmúlt öt év alatt.
Feltúrtam a motoros cuccaimat és találtam én is magyar nyelvű leírást, írógéppel íródott , szerintem ez volt gyárilag hozzá, mert a szervízkönyvvel egy kupacban volt..
Szia! Megtaláltam a gyári csomagrögzítő csavarokat, a magyar nyelvű kezelési könyv is meglesz valamelyik dobozom mélyén. Senki ne költözzön, őrjítő mire valamit megtalálsz
Hát én még nem találkoztam vele, sehol a neten, általában a Angol meg más nyelv elérhető
Viszont azt soha nem értettem hogy egy csomó gépnél miért veszik el egy ilyen gyári tartozéka a gépnek Egyébiránt egy patika gépnél ami végig vezetett a szervízköny is pl
donzoli:
Akkor én a kivételek közé tartozom úgy látom, mert az én gépemhez van magyar kezelési könyv
Szeretek mindent megtenni annak érdekében, hogy a kedves közlekedők mihamarabb észrevegyenek, ezért van láthatósági színű mellényem, láthatósági színű sisakom is.
És pont ezért akarnék a két tükörbe nappali fényt, hogy könnyebben észlelhessenek
Lehet, hogy ez szabálytalan(tudom, hogy két ellentmondó jogszabály van a DRL-el kapcsolatban) de nekem a TDM-en is volt. És senki se kötött bele se itthon se külföldön az elmúlt öt év alatt.
Az előző masinámon is volt drl, amit nagyon hasznosnak tartok, így tennék az XX-re is.
Van esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?
Ez pl nagyon tetszene: http://youtu.be/j2T-b7ClE4M
Arra gondoltam, hogy addig legalább olvasgatok a mociról, amíg az idő nem engedi használni
Egyébként onnan jutott eszembe, hogy nem találtam rajta vészvillogót
Azért fura ez nekem, mert eddig az összes idősebb és ugye kisebb kategóriás gépemen volt
Persze lehet élni nélküle, csak én szerettem megköszönni az udvarias autósoknak, amikor elengedtek, de mostantól majd intek
Köszi, akkor kezd gyűjteni a cuccokat egy kupacban, aztán majd arra fordulok érte .
K
Nekem a képen látható van mar nyelven.
Viszont azt soha nem értettem hogy egy csomó gépnél miért veszik el egy ilyen gyári tartozéka a gépnek Egyébiránt egy patika gépnél ami végig vezetett a szervízköny is pl
donzoli:
Akkor én a kivételek közé tartozom úgy látom, mert az én gépemhez van magyar kezelési könyv