Igen ebben igazad van,sőt én úgy tudom hogy még csak nem is fél szintetikushoz lett tervezve,hanem sima ásványi olajhoz!Mivel a tervezése 93-95 között történt!
Nekem semmi gondom a teljes szintetikussal, a márkaszervízben nem ajánlották. Akkor tervezték a típust amikor még nem volt teljes szintetikus olaj, nem ahhoz fejlesztették. 10w-40 a gyári előírás, ettől még lehet belerakni szintetikust, én nem kisérleteztem. Egyszer raktam bele talán 15w-50-est, azért hogy a nagy melegben ne forrjon a blokk, de nem szerette.
Nekem ennyi tapasztalatom van. Nem tudom, hogy érezhető-e a különbség fél és teljesen szintetikus olaj között illetve megéri-e a drágábbat beletenni.
Hátha valakit érdekel,vagy tud olyat akit érdekelhetne!
Kiadó egy raktár (lehetőleg hosszú távra)a volt Csepel művek területén (XXI-ker),jó megközelíthetőség!
Raktár méretei:hossz 70-méter,Szélesség 20-méter,belmagasság 7-méter. 1400M2+iroda helyiségek!
Bejárat kettő,abból az egyik 5.10-széles,és 3.10-magas kétszárnyú kapu!
TeL.06-30-9446636
José ezt használod? Mert ez is szintetikus
Kellene neki csomagtartó rendszer.
Ha van valakinek eladó jelezze
Amit a fazerbe vagy a busába tettél
10W-40 legyen oszt jó napot!
Előre is bocs hogy lerágott csontról kérdezek....
Milyen olajat vegyek a madaramba? 97'-es karbis..
A szintetikusnál lehetséges hogy csipegetné egy kicsit,mivel köztudott hogy vékonyabb olaj!
Nekem ennyi tapasztalatom van. Nem tudom, hogy érezhető-e a különbség fél és teljesen szintetikus olaj között illetve megéri-e a drágábbat beletenni.
Tavaly előtt meg fullszintetikus volt benne!
Most egy másik olajat próbálok ki!
Eddig én is azzal mentem, de mivel jön a szezon újra itt az olaj téma
Én is azt teszek bele bírja!
A szintetikussal mi a gond?
Kiadó egy raktár (lehetőleg hosszú távra)a volt Csepel művek területén (XXI-ker),jó megközelíthetőség!
Raktár méretei:hossz 70-méter,Szélesség 20-méter,belmagasság 7-méter. 1400M2+iroda helyiségek!
Bejárat kettő,abból az egyik 5.10-széles,és 3.10-magas kétszárnyú kapu!
TeL.06-30-9446636