Köszi, igen azt tervezem, örülök a megerősítésnek.
A szívem egyébként mindig is ebbe a topicba húzott ám :). Na ha ezt a Busások meglátják...
Mindig XX-et szerettem volna, és 2.-ik helyen volt a Suzuki, de sajnos jött egy olyan élethelyzet, hogy az autótól meg kellett válni, és az egyetlen épkézláb megoldás ahol beszámították a kocsi az XX és Busa hirdetések közül (állapot, km óra, szerviz háttér) a jelenlegi Busánál volt, így sajna nem XX lett, de majd megbarátkozok vele, remélem nem fogom megbánni. A következő a VFR1200 lesz :)
Láttam, hogy az Givi E52 után érdeklődtél. Lehet bele pakolni, azt megmondom! Két embernek, 4 napra, strandcuccokkal, meleg holmival, és megtámogatva egy tanktáskával elég volt. Mondjuk beraktam a motortakaró ponyvát, a motormosó rongyaimat, meg néminemű vizet is. Két személlyel nem is érzed meg, hogy fenne van, egy személlyel meg csak nemnormális tempónál fog berázni érthető módon. Egy szó mint száz: nagyon jó kis doboz!
Uraim, köszönöm a válaszokat! Az Allianzánál szoktam kötni az utasbiztosításokat (is). Csak most a neten kalkulátorral kihozott egy egész jó ajánlatot az AIG-vel. Nem ismerem, csak feltűnt. Ne kelljen használnom, de az Allianzban megbízok.
Én foglalkozom biztosításközvetítéssel nap mint nap. Mindenképpen a nagyobb biztosítókat javaslom (allianz, providencia, uniqa), persze mindenkinél lehetnek egyéb rossz tapasztalatok. Ha bővebb segítség kell, e-mailban megtalálsz (adatlap).
Üdv az Uraknak!
Sajnos nem olaj és gumi témát szeretnék feldobni.
A kérdésem az volna, hogy valakinek volt-e már dolga utasbiztosításkor az AIG biztosítóval? Esetleg az is érdekelne, hogy esetleg külföldön történt baleset esetén egyszerű volt-e a kárkifizetés! Nem a morbid témafeldobás miatt kérdezem, hanem mennénk külföldre, és egy esetleges baj esetén nem szeretnék pórul járni. A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv! Jó lett a géped. Ez a futómű felújítás érdekelne egy kicsit: milyen rugókat raktál bele? Valamilyen fórumon olvastam, hogy Hyperpro szettel sokkal jobb lesz a motor kezelhetősége. A szelepeket cserélték-e vagy maradt a gyári + új olaj? És árban kb milyen nagyságrend volt?
Egy ideje gondolkozom ezen a dolgon, és örülnék neki, ha megosztanád a tapasztalataidat.
A pilot road 3-at én is bátran ajánlom .Már a második pár van fenn .Az elsö elment 15-ezret lazán .Esőbe nagyon jók a tapasztalataim hasonloan mint az elöttem hozzászolónak is.Röviden ennyi.
Pilot Road 2 után(15000 km, aztán kuka)vettem Road 3-at.1 hónapja van fenn,2000 km-t mentem,de jobb mint a Road 2! Mostanában eső volt bőven és kifogástalanul működik.Ma is szétáztunk az asszonnyal és vízátfolyás is volt bőven,de nem csúszott meg.Ja,a méret 180/55 mást még nem próbáltam,maradok a gyári méretnél.
Tegnap estére végre teljesen összeraktam a motort, nagy nehezen kiderült, hogy azért nem tekerte az önindító, mert két hengerben is olaj volt, amit ugye nem nagyon tudott összesűríteni... Ma mentem vele 150 km, végig mosolyogva a sisak alatt, mert a futóműve teljesen más dimenzió mint az esés előtt. Így utólag nem is bánom annyira a balesetet, mert így kicseréltem olyan dolgokat is, amit normál körülmények között biztos nem. Néhány kép az újjá született vasról:
És ez SAJNOS!
Mert tudjuk az mit jelent!
Én is megeresztettem pár telefont,de eddig semmi!
Lehet h elterjedt típus de jelenleg egy bontóban sincsen!
Várunk!
Elég elterjedt,régi típus!
Vki ha tud vfr vtech kormánycsutkát 2002-2003évjáratút kérem keressen!
köszönöm
A szívem egyébként mindig is ebbe a topicba húzott ám :). Na ha ezt a Busások meglátják...
Mindig XX-et szerettem volna, és 2.-ik helyen volt a Suzuki, de sajnos jött egy olyan élethelyzet, hogy az autótól meg kellett válni, és az egyetlen épkézláb megoldás ahol beszámították a kocsi az XX és Busa hirdetések közül (állapot, km óra, szerviz háttér) a jelenlegi Busánál volt, így sajna nem XX lett, de majd megbarátkozok vele, remélem nem fogom megbánni. A következő a VFR1200 lesz :)
Bár sokat nem tudok mondani róla,mivel hál istennek még sose használtuk!
Sajnos nem olaj és gumi témát szeretnék feldobni.
A kérdésem az volna, hogy valakinek volt-e már dolga utasbiztosításkor az AIG biztosítóval? Esetleg az is érdekelne, hogy esetleg külföldön történt baleset esetén egyszerű volt-e a kárkifizetés! Nem a morbid témafeldobás miatt kérdezem, hanem mennénk külföldre, és egy esetleges baj esetén nem szeretnék pórul járni. A válaszokat előre is köszönöm!
Egy ideje gondolkozom ezen a dolgon, és örülnék neki, ha megosztanád a tapasztalataidat.
fes
A segítségeteket szeretném kérni!Keresek a mocimhoz Túrakormányt és kormánykiflit,használtan .Ha tudtok valahol légyszi írjatok Üdv!
Esetleg valaki nem jár autóval Esztergom felé? Egy régi számítógépet kellene elhozni legalább Pestig (monitor nélkül)!