No igen!
Ezért is kezd már uncsi lenni a téma!Kis túlzással már heti szinten "vesézzük"ki!
Bár igaz könnyebb, egyszerűbb beírni egy mondatot,mint venni a fáradságot,és vissza nézni,netán a keresőbe beírni!
igen rosszul csináltad..Mert csak menet közben működik..
a bal első féknyereg felett van egy függöleges munkahenger... középállványon a bal első nyerget csavard(emeld ) felfelé az fékezi a hátsót féknyereg 2 dugattyúját ..
Köszi.
Még egy kérdés:A dual fék hogy müködik? mert felraktam közép állványra a motort behuztam a az elsö féket és simán tudtam forgatni kézzel a hátsó kereket.Létezik hogy az elözö tulaj kikötötte vagy én csinálok valamit kezdön?
Ui.:Köszi az eddigi segítségeket,szerintem lesz még egy pár buta kérdésem
De azért Köszönöm még egyszer
Azóta vizsgán is voltam ,gond nélkül
Gondolom érdekes lehet számodra!
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Ezért is kezd már uncsi lenni a téma!Kis túlzással már heti szinten "vesézzük"ki!
Bár igaz könnyebb, egyszerűbb beírni egy mondatot,mint venni a fáradságot,és vissza nézni,netán a keresőbe beírni!
a bal első féknyereg felett van egy függöleges munkahenger... középállványon a bal első nyerget csavard(emeld ) felfelé az fékezi a hátsót féknyereg 2 dugattyúját ..
Még egy kérdés:A dual fék hogy müködik? mert felraktam közép állványra a motort behuztam a az elsö féket és simán tudtam forgatni kézzel a hátsó kereket.Létezik hogy az elözö tulaj kikötötte vagy én csinálok valamit kezdön?
Ui.:Köszi az eddigi segítségeket,szerintem lesz még egy pár buta kérdésem
Hello XX!
3.9 liter... olaj belátásod szerinti minőség.... a Motul 5100 és a repsol moto sinteticot többen használunk..
10w-40 a gyári előírás
Cserélném az olajat a mociban.Mit ajánlotok és mennyi megy bele?Mielöbbi tavaszt kivánok
Egyébként elmész egy jó bontóba,és válogathatsz!
Általában a modern japán rizskályhák kormány átmérői megegyeznek!
Nagyon ott van!
P 10-essel Kényelmes lenne ........
...jövő7en börze , csak megemlítem