Látod ezt a 2 milis peremet amire ráfexik a fejidom? Ugye a szóban forgó terméken ilyen nincs.
Ebből adódóan több probléma is felvetődött. Na és az esztétika....
Más tipusoknál elhiszem, hogy tökéletes!
De vannak a ,,más motorok" ,És van a CBR 1100XX SUPER BLACKBIRD . Ne hasonlitsd össze az összes többi japó csodával!
Akkor ,hogy Te is értsd!
Az XX-re nem jó! Én is eladtam belőle. Sőt! Az én motoromon is ez volt! Telefonba szivesen kiokositlak!
Nem szeretném ha legközelebbi közös gurulászáson, elszállna mondjuk a világitása Szigyinek! Ennyi!
Az elmúlt hetekben érkezett több mint 10 plexim mindenféle tipusra és mindenki elégedett volt vele!Pl ma vittem egyet Sedunak a gixer fórumról.Nem mindegy honnan rendelsz!
Ácsi! Nincsen problémám!
Én is vettem ilyen plekót, nem is egyet. És mivel ,,ős" XX-es vagyok, és a Szigyit is ismerem. Igy elmondtam Neki miért nem ajánlom! De ha Te is tudnád amit én, akkor nem is raktad volna ide!
Ennyi!
GáborXX !
futómű ügyben valaki tud segiteni?
Ebből adódóan több probléma is felvetődött. Na és az esztétika....
Más tipusoknál elhiszem, hogy tökéletes!
De vannak a ,,más motorok" ,És van a CBR 1100XX SUPER BLACKBIRD . Ne hasonlitsd össze az összes többi japó csodával!
Az XX-re nem jó! Én is eladtam belőle. Sőt! Az én motoromon is ez volt! Telefonba szivesen kiokositlak!
Nem szeretném ha legközelebbi közös gurulászáson, elszállna mondjuk a világitása Szigyinek! Ennyi!
Publikus hogy mi vele a probléma? Nekem a Busán van ilyen, és nem veszek észre negatívumot.
Szerintem frankó!
Annyi van , hogy a közép állványt le kell szedni,mert nem fér el alul.
Én is vettem ilyen plekót, nem is egyet. És mivel ,,ős" XX-es vagyok, és a Szigyit is ismerem. Igy elmondtam Neki miért nem ajánlom! De ha Te is tudnád amit én, akkor nem is raktad volna ide!
Ennyi!
Egyébként a Plexi nem évjárat függő!1996-2009-ig ugyan az!
Felejtsd el!
halkan hallgatni tilos!
http://youtu.be/9TYkkvDycUw