Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jol mondta aki mondta!
Kitolodik a vizsga idöpont!De ezt csak egyszer lehet eljátszani!
Igen papirt kapsz!
Az is igaz. És a magyarázat is hihető. Akkor ez lesz. Közben kérdezgettem még és állitólag, ha azt mondják, hogy nem megy át akkor kérhetek mésik időpontot is és akár az lehet későbbi mint ameddig a jelenlegi él. És addig kitolódik a műszaki, persze erről gondolom egy papirt kapunk.

Kösz. Akkor ez lesz.
Én simán elvinném!
Oszt a vizsgán ha rá kérdeznek,azt mondom most döltem fel vele 10-perce!De azt is megteheted,hogy mielött befizeted a vizsgadijat,meg kérdezed hogy igy vizsgázhat-e!
Szép jó reggelt.

Volna egy kérdésem. Lett egy sajnálatos balesetünk és a tükör eltört. A motor meg megy műszakira. Sem az üveges sem a bontó nem tud olyan gyorsan szerezni tükröt. De találtam öntapadós tükör szerűséget ami nem üveg. Ha azt felrakom, akkor szerintetek átengedik a vizsgán?

Amúgy nem XX a motor. Én utas voltam, de én készítettem fel műszakira.

Kösz előre is.
Hányadik lettél?

gratula a helyezésért!
szííp volt!
ESTÉT!
Hali!

Levettem a holmit a motorról.

Mikor, hogyan?
Igen az volt!
Ez gyors volt! :)

Fasza az a KAWA!
Nincs mit!
Köszi szépen!
Hétfőn mondom a részleteket:))
Az baj!
Legalábbis az enyémnél mért adatok szerint!
De mint irtam,Busánál alapon néztük,és nemtöltött csak olyan 2000-es fordulattol!
Én megnézném a feszabályzo elött(bemeneti láb),mennyi töltés jön be!Ha ott oké,akkor feszabályzo gond!Ha már ott is kevés,akkor generátor.Generátoron belül meg oszt lehet sok minden,diodahid,forgo,állorész,stb.
Látod nekem alapjáraton 12,5
No megnéztem neked!
Nyugalmi állapotban.12,6
Gyujtás rá:10,8
Inditáskor:10,2
Alapjáraton:14V
alapjáraton a moccok,nem igazán töltenek "jol"!
Söt,a Busa például szinte egyáltalán nem tölt,csak olyan 2000-fordulattol!De szerintem az Xx-is ilyen!
de ha gondolod menézem az enyémet!10-percet kérek!
Morgen!
Sziasztok!
Aksi kicserélve,persze jó pénzér 13800.-
Töltés alacsony alapjáraton szinte az akkumulátor töltöttségi szintje alatt van:(
Hétfőn megy a doktor bácsihoz a beteg
Hali atix83-ja jólemlékszel, és mond mid van vagy mit tudsz intézni és mennyire fáj nekem, (facktor@freemail.hu) Sajna csak párnaponta van időm leülni a gép elé. Esetleg X11hez műszerfal felsőrész, meg esetleg tankot...... Az asszony este kicsit begurult aztán egy sörösüveggel szétverte a kis ártatlankámat :( gondolkodom, hogy bedobom a Dunába vagy ingyen odaadom a csajt.-
ááááááááááááááááá4
Hagyd!Csak simán elfutsz!Az öreg ugyse lohol utánnad!
De nem sokat!
No kommant!
Az meg a másik!