Az is igaz. És a magyarázat is hihető. Akkor ez lesz. Közben kérdezgettem még és állitólag, ha azt mondják, hogy nem megy át akkor kérhetek mésik időpontot is és akár az lehet későbbi mint ameddig a jelenlegi él. És addig kitolódik a műszaki, persze erről gondolom egy papirt kapunk.
Én simán elvinném!
Oszt a vizsgán ha rá kérdeznek,azt mondom most döltem fel vele 10-perce!De azt is megteheted,hogy mielött befizeted a vizsgadijat,meg kérdezed hogy igy vizsgázhat-e!
Volna egy kérdésem. Lett egy sajnálatos balesetünk és a tükör eltört. A motor meg megy műszakira. Sem az üveges sem a bontó nem tud olyan gyorsan szerezni tükröt. De találtam öntapadós tükör szerűséget ami nem üveg. Ha azt felrakom, akkor szerintetek átengedik a vizsgán?
Amúgy nem XX a motor. Én utas voltam, de én készítettem fel műszakira.
Az baj!
Legalábbis az enyémnél mért adatok szerint!
De mint irtam,Busánál alapon néztük,és nemtöltött csak olyan 2000-es fordulattol!
Én megnézném a feszabályzo elött(bemeneti láb),mennyi töltés jön be!Ha ott oké,akkor feszabályzo gond!Ha már ott is kevés,akkor generátor.Generátoron belül meg oszt lehet sok minden,diodahid,forgo,állorész,stb.
alapjáraton a moccok,nem igazán töltenek "jol"!
Söt,a Busa például szinte egyáltalán nem tölt,csak olyan 2000-fordulattol!De szerintem az Xx-is ilyen!
de ha gondolod menézem az enyémet!10-percet kérek!
Sziasztok!
Aksi kicserélve,persze jó pénzér 13800.-
Töltés alacsony alapjáraton szinte az akkumulátor töltöttségi szintje alatt van:(
Hétfőn megy a doktor bácsihoz a beteg
Hali atix83-ja jólemlékszel, és mond mid van vagy mit tudsz intézni és mennyire fáj nekem, (facktor@freemail.hu) Sajna csak párnaponta van időm leülni a gép elé. Esetleg X11hez műszerfal felsőrész, meg esetleg tankot...... Az asszony este kicsit begurult aztán egy sörösüveggel szétverte a kis ártatlankámat :( gondolkodom, hogy bedobom a Dunába vagy ingyen odaadom a csajt.-
Kitolodik a vizsga idöpont!De ezt csak egyszer lehet eljátszani!
Igen papirt kapsz!