Az jo ötlet!
hallottam már rola!Söt én alakitottam át,már nagyobb hütöbordásra!
Persze az akkor még müködött4Ez valszeg már jobb kézböl-balkézbe,oszt messzire hajittani!
A 98-as modelbe még a régi"kisebb" feszabájzo van!
Valszeg tönkrement(leégett).tipus hiba volt 2001-ig,mikor már ujabb(nagyobb hüttöbordás) feszabályzot kaptak az XX-ek!de ez a gond,a régi VFR-eket is sujtotta!Ha az a gond,és cserélni kell,figyelj oda,hogy az ujabb8nagyobb) kerüljön bele!
Sziasztok most értem haza az xx-el montenegróból.
A második nap a hegyekben elfekudtek a mutatóim, megáltam megnézni mi a gond, ezután az önindító már nem tudott tekerni.
megnézettem , az aksi jó, nincs töltés. Szerintetek mi lehet. 1998 as a moci 47000km -el
Úri emberek nem alacsonyodnak le arra a szintre!
Meg amúgy is tisztelem az idősebbeket!
Lesz?
Az a motor se az idén ment 50000-et...
hallottam már rola!Söt én alakitottam át,már nagyobb hütöbordásra!
Persze az akkor még müködött4Ez valszeg már jobb kézböl-balkézbe,oszt messzire hajittani!
Nekem még a gyári van(1997),viszont ezüst pasztával bekentem a jobb hőleadás végett...
Valszeg tönkrement(leégett).tipus hiba volt 2001-ig,mikor már ujabb(nagyobb hüttöbordás) feszabályzot kaptak az XX-ek!de ez a gond,a régi VFR-eket is sujtotta!Ha az a gond,és cserélni kell,figyelj oda,hogy az ujabb8nagyobb) kerüljön bele!
A második nap a hegyekben elfekudtek a mutatóim, megáltam megnézni mi a gond, ezután az önindító már nem tudott tekerni.
megnézettem , az aksi jó, nincs töltés. Szerintetek mi lehet. 1998 as a moci 47000km -el
Szép lassan felteszem hozzám!
De tudod mit!
hozzám felteszem!Akkor mindig meglessz!