Igentisztelt Uraim!(Hölgyeim)
Segítségeteket szeretném kérni.
Eladtam a GSR-em, azért, hogy átüljek regy Hondára, egy 600-as CBR-re. Aztán a minap kipróbáltam a kiszemelt áldozatot, és lemondtam róla, miután felültem egy XX-re.
Kérdésem lenne, hogy mi a különbség egy 2003-as és egy 2006-os XX között?
Mármint a két évjáratra gondolok?Gondolom megkérdezek hozzáértő embereket.Aztán ha meglesz, szívesen gurulnék Veletek!
Nem szívesen pótolnám sokkal az 1 gurigát, és láttam a neten egy 2003-as gépet kevés kilométerrrel. Igaz nem fekete, mert az jobban tetszene, de hát a pénz nagy úr! NA meg az igények is a "felső" lecet karcolják. Nem motorozom évi 5000-km-től többet, de azt élménygazadagon szeretném.
Sokat adnék a véleményetekre!
Várom válaszaitokat. Előre is köszönöm.
Szia!
Nekünk van egy protectoros, Hein Geriche fekete-kék cordura M-es méretű, (nadrág+ kabát, kivehető béléssel, protectorokkal) ruhánk 22 000 magyar dollár az ára. Megkímélt. Mi használtan vettük, de kb. éve a szekrénybe áll, mert nagy lett.Küldj mailt, és küldök képet.
Kb. 60-65 kg-os, 170 magas hölgynek lenne jó.
A nejemnek nagy lett.
hoczalaszlo@gmail.com
Van 1-db női kordura kabát protektorokkal, "M"-es méret, Férfi nyári nadrág, protektorokkal 1x használtam. "4xl" a mérete, mikor vettem is nagy volt, azóta meg kifogytam belőle rendesen, fekete színben.
Ha valakit érdekelne, akkor szotyi árban megválok tőlük.
Ennyit a marketingről.
13-án este 18-20-ig pályamotorozás a Pannónia ringen. Tarifa még nem ismert.
na srácok nincs gáz vissza adtam a tulajnak a motort őőő majdnem kinyirt amugy mert a lánc kb ugy logótt mint állat és kicserélte mert 2x mentünk és amikor elöször voltunk akkor új lánc volt és feszes volt szal vissza adta a lóvét és minden okés :)
igen!
Voltak gondok4De mint irtam 2-3-éve már gyártanak minöséget!arra figyelj,hogy ott is van olcsobb(2-3 osztályu),és van drágább (1-osztályu) cucc!sajnos a minöség sehol se olcso!Vagy várj,mig akcioznak!A Shox-nál ez elég sürün elöfordul!A mostani ruhám Shox-bol lett véve,és 3-éve hibátlan!
büncselekménynél a büncselekményben résztvevö jármüvet,bizonyitékot,stb. az eljárás idejére(akár 2-3 év is lehet)lefoglalják!
Én a hejedben ezt még át gondolnám!Még valami!A per költségeit(bisosági dij,ügyvéd,szakértö,stb),mindig a felperes elölegezi meg!Oszt aki veszit(legyen felperes,vagy alperes),az fizeti a "révészt"tokkal-vonoval!
Szovan én azt tanácsolom,gondold át jol,és többször mit teszel,mert nehogyosszul járj!Ráadásul te se vagy "papirforma "szerint ártatlan,mert tudtál a svindliröl,mégis belementél,kifizetted!
ahogy mondani szokták"ezt benyaltad"!
De legalább tanulsz az esetböl!Leg közelebb körültekintöbb leszel!Mint már más is irta,sose,még egyszer irom SOSE VEGYÉL olyan jármüvet(direkt nem csak motort irtam),aminek nincsenek renben a papirjai!Át iratni át tudod,simán!
illetve egy buktato lehet a dologban!Ha jol olvasom nem fizettek utánna sulyadot!Nos amig az nincs rendezve nem tudod átiratni a vasat!És ha ki akarnak cseszni veled,nem fizetik be!Akkor szépen hatoságilag kivonják a vasat a forgalombol,amig valaki(mondjuk te) be nem fizeted az elmaradást+kamatok!Nekik már mindegy,mert ugye a vasat kifizetted,nincs veszteni valojuk!
Arra jó hogy legyen rajtad valami.....
A széltől esőtől véd..(egy darabig)
Amugy nincs hely koptatónak, és szivacsprotik vannak benne csak! A térdnél is!
Sokmindentől nem véd meg....
De van aki tudja biztos csavarra pontosan.