Elösször is én meg nézném,mitöl ment tönkre!
a Hondáknak hiresen jo,strapa biro váltojuk van!És ha meg van az ok,okozo,stb. csak utána tolnám bele a másik váltot!
Szia!
Nekem is 7 évet bírt....a gyári aksi...
Miután eladtam a vasat utána rá 1 hónapra szólt a srác , hogy nem indít az aksi...valószínű tönkre is ment....!
Nekem hasonló volt mikor vasárnap késő délután egy pihenőnél induláskor azt mondta a motor, hogy nem megyünk sehova. Nekem sem volt még 1 éves az aksi és Yuosha vagy mi a neve. Azt hittem, hogy XX nek lett valami baja, de az lehetetlen igy maradt az aku. És bizony az volt. Mi is betoltuk, de csak 200 métert tudtunk menni, mert a megfelelő fordulatot nem tudtam elérni a forgalom miatt.
Hát..az autót is hagyjuk...1 éves példányaink voltak 3-as 5-ös szériából...volt amelyikről a kipufogó is komplett leesett...nem beszélve a fúvókákról meg a turbó témákról... SATÖBBI..
Kösz.
mindgyá felteszem!
De a lényegesebbek:Olaj 12.000,szürö 18.000(nem tudom mé),levegöszürö 12.000.
Még a teló olajat és a fék olajat is tudom. Akkor facca, tudok mindet.
Jó reggelt!
a Hondáknak hiresen jo,strapa biro váltojuk van!És ha meg van az ok,okozo,stb. csak utána tolnám bele a másik váltot!
Nekem is 7 évet bírt....a gyári aksi...
Miután eladtam a vasat utána rá 1 hónapra szólt a srác , hogy nem indít az aksi...valószínű tönkre is ment....!
Riaszto ahogy irtad,kidörzsölödött vezeték,stb.Jo kis moka lessz mrgtalálni!
13,8-tol jo!
valami más lessz a bibi!Egyébként is furcsa,hogy minden aksit haza vág?Nem?
Nekem 7-év után kellett kidobni az aksimat!
Kicsi gáznál már van 14,5 és ott is marad
Ha nincs szerencséd, akkor pedig a generátor is.......
Nekem még régi 5-ös van (E34),abba még van anyag!