Nekem a gyári BT57 8500-at bírt, és még van a hátsón 1,5, az elsőn 1 mm. SOHA TÖBBET ILYEN SZEMETET!
Mindegy volt neki, hogy tél vagy nyár, gyorsítás vagy lassítás, egyenes vagy kanyar. Mindig megcsúszott.
Most Michelin Pilot Power van fenn, hát ég és föld. Messzemenő tapasztalatom nincs, 500 km után azt mondom, hogy ilyen lesz a következő is! Persze ha sikerül azt is "jóárasítanom". Az én stílusomnak bőven megfelel! Atix kolléga: Nem kérek kommentárt a stílusommal kapcsolatban!
Gumit vennék az XX-re és tartanék egy kis közvélemény-kutatást!
Kinek mi jött be a mocin?
Jelenleg még Pirelli corsa III. van fent!
Akkor halljuk ki mit használ!
Szia Gábor ! A hétvégi számom : 30 4646946.
Igen tavaly próbáltam a K1300S -t , nem éreztem semmi különbséget, de egyet, az én fékem jobb, de ezt tegnap xy kolléga megerősítette, az újabb modelleknél voltak problémák... , de ezt majd személyesen.
Lassan már szervízt nyithatnék.
Az új S 1000RR meg egy állllllat , a fék : az agyam nem bírta a lassulást, amelyikkel mentem kivették a tiltást , 9 ezerig semmi extra, de onnét 14 ig akkorát tol bevérzik a szemem .( hátsó keréken 193Le)
Na a mai motorozóknak balesetmentes gurulást.
a képeket a szokásos helyre kezdem feltölteni...
Köszi srácok!
Köszönöm mindenkinek, jól éreztem magam!
És jót gurultunk....
Kések kb 15 percet
Üdv
Gábor
Mindegy volt neki, hogy tél vagy nyár, gyorsítás vagy lassítás, egyenes vagy kanyar. Mindig megcsúszott.
Most Michelin Pilot Power van fenn, hát ég és föld. Messzemenő tapasztalatom nincs, 500 km után azt mondom, hogy ilyen lesz a következő is! Persze ha sikerül azt is "jóárasítanom". Az én stílusomnak bőven megfelel! Atix kolléga: Nem kérek kommentárt a stílusommal kapcsolatban!
Kár ha ketten megyünk ilyen nincs
Azt hittem hirtelen XX-ekkel olyan jó lógni hogy egy 600F-et, már észre sem venni
Jó reggelt!
Gumit vennék az XX-re és tartanék egy kis közvélemény-kutatást!
Kinek mi jött be a mocin?
Jelenleg még Pirelli corsa III. van fent!
Akkor halljuk ki mit használ!
KÖSZI MINDENKINEK az infot!
indulok is
Igen tavaly próbáltam a K1300S -t , nem éreztem semmi különbséget, de egyet, az én fékem jobb, de ezt tegnap xy kolléga megerősítette, az újabb modelleknél voltak problémák... , de ezt majd személyesen.
Lassan már szervízt nyithatnék.
Az új S 1000RR meg egy állllllat , a fék : az agyam nem bírta a lassulást, amelyikkel mentem kivették a tiltást , 9 ezerig semmi extra, de onnét 14 ig akkorát tol bevérzik a szemem .( hátsó keréken 193Le)
Na a mai motorozóknak balesetmentes gurulást.