Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valóban hibátlan mocit szeretnél, akkor kénytelen vagy újat venni, bár tudnék mesélni... Jelen esetben az eladó korrekt volt, mert elmondta a motor előéletét. A vevő adott egy ajánlatot az alapinformációk szerint, tehát Őt sem lehet elítelni ezért. Amikor én vettem a motorom, volt egy kifogástalan moci, meglehetősen olcsón, amiről nagynehezen kiderült, hogy 3 darabból volt összerakva. Erről ennyit. Én is örülök ennek a kis "színnek", de vélemenyem szerint nem itt volna a helye. Elnézést az okfejtésért! És mielőtt kitalálná Valaki: egyik felet sem ismerem.
A sok zagyvaságodból csak egy dologra reagálnék, idézem"(még fix ajánlatot is teszel amiből tisztán látszik mennyire vagy komoly ember), ". Nekem sajnos senkivel szemben nincsenek előitéleteim, magamból kiindulva a kimondott és leírt szavaknak súllya van.
Az 1.4mill. ajánlatot a hírdetésedben(használtauto.hu) leírt jelzők alapján adtam meg. "Állapot: Újszerű"" Leírás: Gyönyörű, karcmentes állapot". Csak lehet hogy elírtad? Kicsit megtévesztő NEM?
Állapot: Felújjított.
Leírás: Gazdasági totálkáros motoromat, melyet kijavítattam szakműhelyben igaz hogy bontott alkatrészekból, de a KM/H műszerfal már nem fért bele eladom....
Egy szolgáljon mentségedül, hogy sajnos az motor hírdetések nagy töbsége fals adatokat tartalmaz.
Még valami
ÉN NEM KÜLDTELEK, KÜLDELEK EL A BÜDÖS....
Ezt a kis kiegészítést emiatt a megjegyzésed miatt írtam.
Többet nem kívánok a motoroddal foglalkozni.
NO

VAN ÉLET...
Engedd meg, hogy hasonló stílusban válaszoljak.
Nagy blődségeket beszélsz, mivel fogalmad sincs arról, hogy mi történt a motorral ill. hogy hogyan lett megcsinálva. Bár Te mindent jobban tudsz látatlanban is (még fix ajánlatot is teszel amiből tisztán látszik mennyire vagy komoly ember), hidd el, hogy sérülhet a motor műszerfala úgy is, hogy a váz nem kap "erős impulzust". De annak ellenére, hogy sem teleszkóp, sem kerék sérülése nem volt a motornak egy profi műhelyben le lett ellenőrizve a kerekek együttfutása ill. a tengelytáv is.
Nem vagyok kókler és idióta sem, hogy olyan motort adjak ki a kezeim közül aminek a biztonságossága kétséges. Te meg menj a jó büdös francba, hogy egy nyilvános fórumon ilyet állítasz úgy, hogy fogalmad sincs a motorról, rólam, sőt egyáltalán semmiről! Az hiszem én sem ragozom tovább. Ha kényszeresen fikázni akarod továbbra is a motoromat, hát tedd, de kérlek magánban, nem kell ezzel a fórumot terhelni.
A kérdésemre meg nem kell válaszolni ha csak mellébeszélni tudsz! Érdekes módon az ár kimaradt...
Jó reggelt!
Tudja már valaki merre indulnak a 130-asok?
te miért sirsz Robin Hood?
csak nem te is elgörbitetted?....
szép napot mindenkinek!
Hát nem, de sikeresen lekéstem a mai napot!
pöcs
NAPOT!
Nem megy ott sem az idő?
Kopp kopp....
Knock knock....
Knoppen knoppen..
.
.
.
Én kitoltam.......
És lenyomtam délután 700 kilcsit.
Persze ebből 400-at szakadó esőbe.....
A kertbe, vagy rosszul emléxem?
Azért kitolod ugye?
Ne bőgj vaze...nekem sincs kedvem kitolni a garázsból...na!
Mára ennyi! Ha megyek motorozni csinálok még!
Ne sírjatok már, mert én is elsírom magam!
Megy még! (QRVA freemail )