Hali!
Nem árulok zsákbamacskát, sérült volt a motor, ez nem titok. A fényezés prémium minőségben lett megcsináltatva, szinte a gyári tökéletes mása csak igényesebben, mert nem matricázva lett, hanem minden felirat fújva van! Elképesztő munkát végzett a fényező, hibátlan lett! Itt csinálták: www.huckerairbrush.hu
Ebből már gondolhatod, hogy a többi része is ilyen minőségben lett megcsinálva a motornak. Ami bibis volt, az cserélve lett. Csúsztak a motorral és a fejidom-lámpa-műszerfal is sérült volt. Egy olyan hibája van a motornak ami zavarhat, az pedig az, hogy műszerfalat csak angliából tudtam szerezni és mérföldben számolja a megtett utat. A sebességet át lehetett állítani km/h-ra, de a számlálót nem tudtam. De ha zavar is ez, idővel kapsz európai műszerfalat 70-80eft-ért, ezt meg eladod mondjuk 50-ért az angol ebayen, akkor 30eft kiadással megúsztad!
A motor karcmentes, szinte új állapotú. Markolatfűtés és K&N légszűrő van hozzá extra. Az olaj-olajszűrő garantáltan párszáz km-es, talán a szla is megvan még az olajról. Ebben az árban adok hozzá egy pár vadiúj bontatlan első fékbetétet és sima légszűrőt.
Az árról írtam az előbb, én úgy gondolom ritka jó vétel...
Több képet megtaláltok a motorról itt a hirdetések közt ill a használtautón.
Most akkor kivel, mikor és hova kellene menni megismerni? Ha nem nyilvános a gurulás akkor miért van ide kirakva?