Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen nincs lefújva! Ahogy írtam annó, pénteken de 10-től du 3-ig, és szombat du 3-tól este 7-ig ráérek. Egy Bakony simán belefér. És persze jöjjön a Norbi is, hátha videózni kell!
Sziasztok!

Tegnap este összefutottam egy szépen átépített Hayabusás sráccal, említette, hogy jó buli lesz Kunmadarason május 1-én.
Nekem felkeltette az érdeklődésemet, és ha jó lesz az idő, akkor megyek is. Lenne kedve valakinek csatlakozni, én nagyon örülnék neki, ha többen is mennénk.
Kedves Gábor XX!

A szombati közös tempóról csak annyit szeretnék említeni, hogy nagyon élveztétek volna, ha tudtok jönni. Olyan volt, mintha a Zorro diktálná az iramot a Pilisben! Ilyen:

Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni!
Ez ugye nem azt jelenti, hogy a következő hétvége lefújva ? Csak, hogy nem megyünk 600km-t

Remélem, mert én mennék nagyon szívesen.
És szólhatok Norglass-nak is hátha rághatjuk a fülét a videó miatt
Amúgy csatlakoznék a véleményedhez. Kb. nekem is ez volt a véleményem a próba után.

Ez szó ismétlés volt, de egye kutya, este van már.
Dehogy...

De az előző tulaj valami okos gondolat menet után levágta a műanyag rendszámtartót és felcsavarozott egy sínt. Ami most ugye megadta magát. (Luca motor amúgy a paciens)

De szét kellett szednem a komplett hátulját, hogy kicsavarjak 8db pöttöm csavart.

Reggel talán kész is lesz. Mert jön egy Pécs túra.
Ezért írtam, hogy az én véleményem. Nem ér kétszer annyit, mint az XX.
hm érdekes ,

én k1200s mentem, de attól el voltam ájulva....
Jó éjt!
Jó utat, vigyázzatok Magatokra!
jó északát!
holnap mátra....
Nehéznek nehéz, a súlypont szerintem magasabban van, a moci is magasabb. A féktől nem voltam elájulva, de a motort biztosan fogja. Döntögetni lehet (ESA-s volt), kényelmesnek nagyon kényelmes volt, az biztos. A motor tudja szedni a lábát, viszont 5000-nél csak 135-öt ment. Az XX kúltúráltabban adja elő az erejét, és a fék is jobb. Szó mi szó, 4 millánál nem ér többet, még így extrásan sem. Ja és az XX-nek kultúráltabb a járása minden tartományban.
mind1 van már 11900 euróért k1300s kint, még 1-2 év és normális árban lesz..
én veszek bmwt csak nem m.on.., és nem idén
van olyan hely ahol azért normális ára van
nyomatékossabb? fék milyen?
nehéz?
Nem tudom, mi van akkor. A papiron nem volt csak valami paragrafus. Casco önrészt nem kértek.
A K1300GT-t próbáltam. Egy XX blokkal jobb lenne. Mondjuk úgy sem érné meg az 5,5 millát. Ez fullextrás volt akkor az már 6 misi. Szerintem igazán a nevet kell megfizetni. Ez a saját véleményem, ami nem is biztos, hogy mérvadó lehet.
VASÁRNAP:MÁTRA.!
A fenti parkolóban 1 kávé kaja pia utánna át Egerbe fagyizni és visszaa Mátrán keresztül haza

Találkozó: Gödöllő Mol kút 10:00

1:pep
2:Maistear
3:Gáborxx
4:Atix
5: Pásztói motoros barátunk
6: ZoliCBR: nem tud jönni
7: Robotosék És 3 motoros ismerösük
8:
és remélem még sokan eljönnek!
mi nem?
ha töröd?