Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már hallottam busán!
Van Hayabusa-ra is Én már hoztam rá dupla kidörrentöt, iszonyatosan szól rajta..
Ha már Alex kipuffogóját tárgyaljátok engedjétek meg, hogy kifejtsem véleményem:
K*rva jó beszarás hangja van!
Szia AlexCBR!

Akarta mondani Neked, csak ki ment a fejemből a múltkor, hogy amikor a pályán elhúztál melletünk igen csak brutálisan jó hangja volt gépednek!

Énn is ilyet szeretnék!
Ha kipufogóra gondolsz .. Two Brothers... Ha elinditod a mocit akkor akkor egy MIG 21-en kivül semmi sem hangosabb a környékén
sorry kimaradt szval újra!Sopron és Györ környéki motort,és motorost keresek!(1000RR)
Sziasztok Mindenki!
Keresek néhány 1000RR tulajt,akinek lenne kedve még szeptemberben menni egy-párat Austria fele!?
Széles utat!Üdv!
Nem szégyen ez egy kicsit?Senki nem szavaz az új RR-re?Nem értem a Yamaha R1 2009-es ronda mint a bün,és mégis 4,92-n van!
Jó persze végül is mindegy...nekem teccik,a többi nem érdekel!De legalább akinek RR-je van nyomjon rá egy 5-öst!
Széles utat!
mi az a teáskanna a motor oldalán?
Èn is ezt mondtam,de amúgy utcára biztosan nem rossz!És tényleg valami nagyon tutti állítólag,jah és egy Svájci újság szerint kikapcsolható lesz!
te sem alszol sosem? amúgy ez valami újféle abs, a revüben volt tesztje most, és állítólag fasza.
Nekm tetszett. De az ABS egy supersport motorra hááát az nem annyira...
Láttátok a 2009-es HRC-t és a repsol fényezést?Mit szóltok?Szerintem király lett!
Felraktam az új rendszámtábla tartót és az indexeket ....
Én megtapsolom a 2. helyezettetet is / szintén 214 kör - 8 óra alatt /
Augusztus 25

A Suzukai 8 órás endurance versenyt 1978 óta rendezik meg.
A motorgyárak között presztízsversenynek számító megmérettetésen a Honda eddig tizennyolcszor diadalmaskodott. Az 5864 méteres pályán 8 órán át köröznek a két főből álló csapatok. A pilóták 50 percenként váltják egymást, és gumit is ilyenkor cserélnek.
Idén Ryuichi Kiyonari, a korábbi kétszeres brit superbike bajnok és Carlos Checa - a Dream Honda Racing tagjai - vitte győzelemre a Honda CBR1000RR Firebladet, 214 kört teljesítve 8 óra alatt. Az embert és motort próbáló versenyen a Dream Honda párosa közel egy kör előnnyel nyert. A győzelem nem jött könnyen, a versenyen eleredt az eső, fél perces „stop and go” büntetést kaptak boxutcai gyorshajtásért és az utolsó órákban komoly fékproblémákkal küzdöttek.

„Az utolsó kör alatt már tényleg ideges voltam,” - nyilatkozta Kiyonari - „ahogy Carlost láttam motorozni. Az első fék már az általam futott utolsó körben is rendetlenkedett, de elég borzasztó látvány volt, ahogy szikrát szórt, amikor Carlos fékezett. A motor teljesítménye kivételesen jó volt, pont annyira, amilyen jól néz ki rajta a sokat sejtető HRC fényezés. Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy nyertünk.”
120-130körül ha érdekel hívj:0670D1DTWAA
...mi lenne az ára?
Hy 1000rr első futó mű eladó
Há mé nem az vót
Hellosztok!

Eladó CBR 1000 gyári kipufogó,átkötő csővel!Teljesen hibátlan állapotban!
I.ár:16000 Ft
Üdv!

2005-ös Repsol 1000RR-n milyen márkájú/típusú gumik voltak gyárilag?
Köszi.
Szia! köszi, már megoldódott!