Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Délutáni gurulás? esetleg...
HY ALL!

Igen brutálisan megy az új PENGE!Én Svájcban próbálhattam ki elöször,aztán öszintén megmondom,hogy nagyon beleszerettem....Nagyon eltalálták szerintem!
Voltam ma II/A-n.... hát mit mondjak 08-as Fireblade... kanyarban olyan volt mint amikor eljön az Armaggedon...
Sziasztok!

Ilyen alkatrészre lenne szükségem.
Ha lehet bontott, mert az új nagyon drága.
Esetleg ha valaki tudna segíteni megköszönném.
1000RR re kell de ugyan ilyen van a 600RR, 600F, 954RR-en is.
Köszi!
szia,

t-mobile harmincharom nullaharom kettotizenot -on elertek

udv,
N.
Akkor kérnénk szépen 5 rugóért a pedált, légyszi írd már ide a mobilod még 1x, a haverom felhív és megbeszéli veled, a részleteket! Ok?
Adom kulon is, legyen 5E.
Szia! Pályaidomot vett a haver már, de hátsó fékpedál még kellene neki! Ára? Adod külön is?
Szia,

most nezem csak meg, hogy mit keresel, van jobbos konzolom / fekpedalom, ha meg mindig keresel, en fix labtartot tettem fel. (igazabol balos is van emiatt... :)

udv,
N.
Szia uram megírnád erre mail cimre (suli1998@t-online.hu)hogy mégis mit kérnél érte árban?
köszi
Szia!
ARROW végdobom+összekötő csövem van RR-re. Új, gyári csomagolásban. Nem tudom az árakat, ezért kérdezném, hogy neked mit érne meg?
Hát köszönöm szépen az infót akkor majd megpróbálom azt a számot és fogok érdeklődni
Szia.
Hívd ezt a számot.
06-20-9-799-977
Én itt vettem a dobomat.
Yoshimura RS-5. 105.000.-ért
De most hallottam hogy a Honda Karasnánál van
néhány elfekvőben lévő dob jó áron.

Ennyit tudok segíteni.
Szia uram engem egy vég dob érdekelne hogy ha lenne jó áron

na akkor most rakok be parat, oszd be (es ez itt most tenyleg egy smiley)

csak arra probaltam ravilagitani, hogy nem ezen akarom megkeresni az uj Porsche-m arat...

illetve hogy kuldtem volna emailt is, de nincs elerhetoseged az adatlapon.
az enyemen van, ha akarsz, irhatsz oda, de azt csak este tudom megnezni.

udv
N.
600RR-re láttam itt az oldalon 2-őt is az apró rovatban...de nem ez a lényeg, küldj egy mailt, és beszéljünk a tiedről! Peace ember, nem kell ilyen harapósnak lenni! Sehol 1 smile....
Persze, GSXR-re van 45-ert is, de en 1000RR-re nem tudtam, csak ennyiert venni, ha tudtam volna nem vettem volna meg. tedd mar fel lszives a linket hol van 1000RR-re 50-ert komplett palyaidom..
A haverom 1000RR-jére kellene az idom! Ha megnézed az apró rovatot, 50-60 között farokidommal és tankborítással 1ütt vannak komplett idomszettek... Mailem: akirayanagawa@freemail.hu Köszi előre is!
Szia,

de ez 1000rr idom, ha jol latom neked 600RR-ed van, szerintem nem fog passzolni...

az arrol: nekem 45-ben volt lampaval, a lampat eladtam 8-ert, ugyhogy mar igy is 5 minuszban vagyok, ha 32-ert adom...

Nem Bp-i vagyok, privatban meg nem tudok neked irni, mert nincs elerhetoseged az adatlapon...

udv,
N.
'04-'05-ös 1000RR-hez keresek komplett pályaidomot, vmint Repsol jobb és bal fejidom alatti oldalidomot, indexeket (elsőket), és jobb oldali lábtartó konzolt, vagy csak fékkart! Ha vki tud vmit , kérem, írja ide! Köszike!
Szia! Érdekelne az idomod, farokidom nincs hozzá? Ha jól látom komplett eleje van csak, fejidom+hasidom oldalával 1ütt? BP-i vagy? Mert akkor tudnék intézni futárral szállítást... Tudsz még engedni 1 kicsit az árból? Beszéljük meg privátban?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A 04-es 1000 RR - nek elszállt a szimeringje, és úgy gongoltam ha már úgy is szét kell szedni az elejét,
átszelepeltetem a saját sulyomra. Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy valaki csináltatott e már ilyesmit? Hol? Mibe fáj? És mik vele a tapasztalatok? Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok !

Ha valaki kiput akar venni Hondára,
úgy hallottam a Karasnánál van egy pár elfekvő cucc jó áron.
Akra dob meg rendszer meg ilyenek.