Keresek törött 954-est. Váz ne legyen sérült, futómű minimálisan lehet sérült, meg lehetőleg ne legyen a motorja szénné hajtva. Szín évjárat futott km kopó alkatrész állapot TÖKMINDEGY.
A számom 06306360651
Ugyanitt van egy eladó K1-es GSX-R 1000-res tökéletes állapotban.
mivel kisse ramentem a biztonsagra, (egyel tobbet vettem mint kellene... )
eladnam az alabbi 2004-05-os CBR1000RR palyaidomot, utcan is hasznalhato dupla projektoros vilagitassal.
Szia
....kint voltam délelőtt(mert amúgy is arra volt dolgom)kocsival, meg nézni a körülményeket,de mivel tőlünk senki nem akart a nagy szél miatt, hát én is ez mellet voksoltam....bocsi
de jövő héten pénteken megyünk...
Tegnap voltam egy ilyen ingyenes motorostréningen kb mint amit a hringen is rendőrök kezdeményeztek és nagyon sok érdekes dolgot tanultam...pedig én is 9 éves koromban kezdtem mocizni...
ha valaki tudatosan motorozik akkor nagyon sokat tud fejlődni, ha meg csak húzza a gázt akkor nagyon lassan vagy szinte semmit. Szerintem. ;)
Tegnap végre tudtam menni egy keveset a mocival! Igaz rendszám nélkül, mert sajna még a papírok intézése folyamatban!
Nagyon állat!
A 929 is ment de ez....
ebbe most nem rángatsz bele már beöltöztem, mindjárt indulok , nincs időm se általánosításokra, se butaságokra, amik még a barátaimat is sértik... alaptalanul (ez nyilván nem neked szólt)
nem tudom mi a f*sznak nézed a közutat... versenypályának... teljesen úgy beszélsz mintha rohadtul az lenne a lényeg, hogy Te el tudsz e menni valaki mellett vagy sem... lehet elmész 20x aztán egyszer game over és majd csak a tolókocsival vagánykodhatsz (erre ne kerüljön sor)... azért jó lenne felfogni, hogy ez az élet nevü játék piszok kemény és rohadtul nincs savegame
gyerekes hétvége.... nem tudok menni sajna...viszont szerdán voltam , izomlázam is van...