Elvileg nem rossz ötlet, de el fog engedni az asszony?
Ha eléggé előre megtervezzük, és az összes gyereket szétszórom akkorra.
Viszont! Csak felvetem:
Ilyen erővel akkor már mehetnénk egy "közös kis nyaralásra" valahová kicsit messzebb (külföldre gondoltam) feleségestől. Nekünk eléggé bejött ez a max. 3-4 éjszakára elszaladunk ide-oda. Ezt simán be tudnám adni otthon, hogy csináljuk együtt a mozdony-tulajokkal... :P
De addig is, csal úgy ad-hoc én benne lennék ilyen regionális bandázásban itt a dunántúlon - legalább azok, akik nincsenek messze.
Dobogókő, esetleg ellenkező irányban Pozsony, Hainburg?
pl. jövő szombaton - úgyis hosszú hétvége van.
(persze ez csak ötlet, még nem 100%, hogy ráérek - otthon egyeztetni kell)
Fontolgatom hogy kellene egy fórum találkozót szervezni, de nagyon képlékeny még hogy mennyi melóm lesz... esetleg valakinek kedve szervezni?
Egyáltalán kiket érdekelne?
Én a régebbiekhez hasonlóan egy péntek este-szombat-vasárnapra gondoltam...
Jo reggelt,busa után,hm mivel nekem 2009 évj.volt ,és 2014 ig motoroztam vele,utánba eladtam és nem akartam tovább motorozni,vettem egy robogót suzuki burgmànt.De benne van a vérében az embernek a motor,azért vette.A cbr az eggy hogy is fejezzem ki magam,nyugodtabb,de ugyanugy lehet motorozni vele,és az az igazság LE KELL NYUGODNI EGY KICSIT!!!
Közben itt japóban megkezdték a szezont a "kollégák", tegnap már nagyon sok gépet láttam az utakon.
Újszerű állapotú youngtimer Z900, CB900, XJ. XL500
CB1000-CB1300, meglepően sok ZRX1200, Busa.
a H-D nagyon népszerű, és a BMW GS is.
Viszont kb. úgy öltözködnek mint mi magyarok, 10-15 éve :)))
ha esetleg valaki tud egy normális kipufogó rendszert, elfogadható áron, kérem ne tartsa magába
Addig szerintem nem lesz eladó, amíg a motor megvan.
Ha eléggé előre megtervezzük, és az összes gyereket szétszórom akkorra.
Viszont! Csak felvetem:
Ilyen erővel akkor már mehetnénk egy "közös kis nyaralásra" valahová kicsit messzebb (külföldre gondoltam) feleségestől. Nekünk eléggé bejött ez a max. 3-4 éjszakára elszaladunk ide-oda. Ezt simán be tudnám adni otthon, hogy csináljuk együtt a mozdony-tulajokkal... :P
De addig is, csal úgy ad-hoc én benne lennék ilyen regionális bandázásban itt a dunántúlon - legalább azok, akik nincsenek messze.
Dobogókő, esetleg ellenkező irányban Pozsony, Hainburg?
pl. jövő szombaton - úgyis hosszú hétvége van.
(persze ez csak ötlet, még nem 100%, hogy ráérek - otthon egyeztetni kell)
Egyáltalán kiket érdekelne?
Én a régebbiekhez hasonlóan egy péntek este-szombat-vasárnapra gondoltam...
Újszerű állapotú youngtimer Z900, CB900, XJ. XL500
CB1000-CB1300, meglepően sok ZRX1200, Busa.
a H-D nagyon népszerű, és a BMW GS is.
Viszont kb. úgy öltözködnek mint mi magyarok, 10-15 éve :)))
Majd írd meg légyszi milyen a busa után, kíváncsi vagyok :)
Tavasszal bandázunk?
Képet!!!