Sziasztok.Hátha valakit érdekel.Van egy új dunlop arrowmax streetsmart szettem.Sajnos baleseteztem,így nincs mire már ráraknom.
Első: 100/80 17" DOT:4416
Hátsó: 130/70 17" DOT:1815
martaborza@gmail.com
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy HONDA CBF 250 egyhengeres motorkerékpárt 9 ezer km-rel, 2005-ös évjáratú. Szakmai segítségre lenne szükségem. A kuplungot, ha lassan engedem mindegy milyen fordulaton, akkor a kuplung kiengedése közben a motor induláskor egy nagyon picit berángat (de nem zavaró annyira). Emlékszem az oktatómotorom (Suzuki GS 500) szintén ezt produkálta. Ez a jelenség az egyhengereseknél természetes vagy baj van a kuplunggal? (Mert sehol nem olvastam ilyen hibajelenségről). Ha gyorsabban engedem a kuplungot, egyenletesen, akkor gond nélkül elindul picit sem rángatva. 2-es sebességi fokozatban szintén nagyon szépen elindul, bármilyen lassan is engedem a kuplungot. Köszönöm a segítséget!
Szeva!!Én hosszú ideig keresgettem a neten,de vagy régi linket,vagy nagyon drágán eladó konzolokat találtam.Megbőszültem és csináltam magamnak házilag.Fényképet is tenneék fel,de okostelóm van,és nem akarja felismerni a gépem.
Jobbulást és boldog karácsonyt.
Első: 100/80 17" DOT:4416
Hátsó: 130/70 17" DOT:1815
martaborza@gmail.com
Nekem is sikerült vennem
Megoldódott a középsztender kérdés?
Van ilyenem. 70/6321-829
70/6321-829
Ebayen láttam, tavaszig ha nem lesz itthon, rendelek kintről.
2007es 500as CBF-hez keresek középállványt.
Ha valaki tud ilyesmit, légyszi jelezze itt, vagy üzenetben.
http://www.jofogas.hu/pest/Honda_CBF_500__CBF_600__CBF_1000_Hatso_Konzol_Oldalkonzol__Bukocso_51035158.htm
Jó áron van, írj rá!
Bocsi, de telóról nem tudok linkelni.
Ilyen kihalt ez a fórum?
Előre is köszönöm.