Sziasztok! Van nálam egy CBF600S, amit el szeretnék adni. :) Magát a típust nem kell bemutatnom, csak néhány infó: 2006-os (karbi, ABS NÉLKÜL), MO-i vezetett szervizkönyves, 32.000 km! Sok extra! Szinte karcmentes! Bővebb infók telefonon! 30/849-9330.
Üdv, nem kell kialakulnia a blokkolásnak. A motorunknak elég fejlett az abs rendszere, az általam sokat próbált suzukiknál sokkal érzékenyebb, csak a mostani bmw motorok abs rendszereit próbálva találtam jobbat(finomabban visszajelzőt) Ez a jelenség amit keresel egy öreg 8 éves gumival szereltnél jellemző, egyszerűen elpattog, 1,5 métert lopva a tartalékokból..
Plx konzolom van :/ sajnos nem jo nekem. Apuen ilyen dobozok vannak, a szamzaras resze nagyon jo, az egesz doboz massziv. Ez az egy givi doboz van amiert en penzt adnek.
Hi!
Ha használtban gondolkozol érdeklődj bontóban. Google kidob néhányat, probálkozz. Itt a környékünkön (GyMS Megye) nincs sajnos motor bontó.
Újnak gondolom horror ára van...
Üdv!
Van saját készítésű konzolom (egy fórumos kollégától vettem innen), vettem egy ócsó dobozt fém platnival, rögzítéshez adtak hozzá csavarokat és négy íves tartót. A konzol viszont egy vas lemez, ehhez hogyan rögzítsem? A négy íves tartó sztem ide nem kell, elég, ha a csavarokkal simán lehúzhatom... Jól gondolom?
Köszi
leltározásból megmaradt. 70 202 70 75
Eladó CBF-re való oldaldoboz konzol givi valamint givi keyless számzáras dobozpár.
Konzol 15eFt
Dobozpár 60eFt
Egyben 70eFt
Ha használtban gondolkozol érdeklődj bontóban. Google kidob néhányat, probálkozz. Itt a környékünkön (GyMS Megye) nincs sajnos motor bontó.
Újnak gondolom horror ára van...
70/6321-829
Van saját készítésű konzolom (egy fórumos kollégától vettem innen), vettem egy ócsó dobozt fém platnival, rögzítéshez adtak hozzá csavarokat és négy íves tartót. A konzol viszont egy vas lemez, ehhez hogyan rögzítsem? A négy íves tartó sztem ide nem kell, elég, ha a csavarokkal simán lehúzhatom... Jól gondolom?
Köszi
Ha jól látom, van 2004 -es 600N -hez való.