JTR302 hátsó lánckerekek eladóak 39 (új) és 42-es (szinte új) fogszámmal. 39-es jó áttétel növelésre (túrázáshoz), vagy kisebb elsővel rövidíteni is lehet ezzel is. Bolti ár 60%-áért eladóak.
JTF333 első is van több db, 16os méretben, bolti ár 60%-a szintén.
Szia Bal3,
röpke fél év, és már kész is van, a részben általad inspirált bicaj:
a téglavörös gép a hajók közt lett az én szíjhajtósom, automata váltóval.
Tartós-teszt indul :)
Az enyémbe 47 ezer van de a gyertyán még nem látszik és nem is érződik,hogy cserélni kéne.Persze dilemma,hogy majd milyet vegyek ne legyen hamisított stb. Mostanában elég sok új gyertya ..ar.
Pusztán egy általános szervízt igényel a motor szerintem.Lánc lánckerék ellenőrzés levegőszűrő olajcsere olajszűrő fékolajcsere gyertyacsere karbitisztitás szinkronnal.
Nagyon használatfüggő függ mennyire vigyáztak rá!
Nekem 30 ezernél kellett láncot+kislánckereket,első-hátsó gumit,hátsó fékbetétet cserélni.Ha most került hozzád a gép akkor javaslom a fékolaj,fagyálló,motorolaj+szűrő és a levegőszűrő cseréjét.
Újdonsült cbf600 tulajdonosként kérem a tanácsotokat. 26.000 km van a motorban jelenleg. A kérdésem, hogy a közeljövőben szervizben miket kell elvégeztetnem?
Sz.
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de van egy kis problémám a Hornetemmel.
Sajna a kilométeróra panelja megadta magát. Vásároltam a képen látható órát, hornethez is árulták, tökéletesen működik, vadi új 0 kilométeres.De a hiss visszajelző nem megy rajta, van egyáltalán benne ilyen funkció, továbbá óra sincs benne(ez mondjuk nem zavar), de a hiss érdekelne.
Üdv:Tibi
Sziasztok
CBF500-600-1000 Givi konzol + monokey platni eladó, újonnan 33ezer volt, használatára nem került sor, mégis 20ezerért megválok tőle motor hiányában.
Kedves Motorostársak! Nem szeretném sokat rabolni a helyet, így próbálok rövid lenni. Van egy CBF1000-rem (2007-es, narancs), amivel sajnos balesetet szenvedtem, emiatt az elülső műanyag elemeket, illetve még pár alkatrészt cserélnem kell. Van egy kapcsolatom, aki Honda autókhoz tud kb. 40%-os kedvezménnyel gyári alkatrészt hozni, de a motoralkatrészeket nem engedik neki megrendelni, mert nem a saját motorja... A kérdésem az lenne, hogy esetleg nem tudtok-e ilyen emberkét, aki motoralkatrészek beszerzésében tudna segíteni? Sajnos az alkatrészek összköltsége közel 300 ezer Forint még a kedvezményes áron is, így számomra a teljes ár kifizetése esélytelen... Amennyiben valaki tud ilyen embert, kérem írjon! Röviden a baleset: augusztus 28-án, este 10-kor, a 13. kerületi Lehel utcán haladtam a menyasszonyommal a hátam mögött, szabályosan, át a teli zöldön, amikor egy tök ittas, hajléktalan férfi egy autó takarásából, a piros lámpa ellenére megpróbált átszaladni előttünk az úton, ami nem jött neki össze, mert pont telibe kaptuk... Vigyázzatok magatokra! Üdv!
Hello, motor és típusváltás előtt állok, és az egyik kiszemeltem a cbf 1000-t. Megköszönném ha valaki adna pár instrukciót, hogy mire figyeljek ha esetleg néznék, mik a típushibák stb. Pár véleményt is szívesen elfogadnék, 186 cm vagyok, általában 2-en motorozunk, csomagokkal hosszabb túrákra, milyen a szélvédelem, kezelhetőség, fogyasztás meg ilyenek. Köszi
Robi
106 szemes lánc kell rá (520-as méretű a lánc).
Egyébként én patentszemes láncot szoktam rá venni, és akkor mind a leszedés, mind a fölszerelés viszonylag könnyen megy, hiszen nem kell hozzá láncbontó. A fölösleges szemeket (mert 106-ost pont nem kapni) meg kicsiszolom flexszel, és kiütöm egy szöggel.
JTF333 első is van több db, 16os méretben, bolti ár 60%-a szintén.