Gyöngyösön születtem de nem gyöngyösi vagyok.Éltem 16 évig gyöngyösön,tavaly óta haza költöztem a családi házba. Gyöngyöstöl 23 km- re lakom.Kb fél úton Gyöngyös és Eger között. Jó tudni hogy azért vannak cb-sek a közelbe. Jó volna néha találkozni s megvitatni egy-két dolgot. Netán gurulni is egyet.
Ős-gyöngyösi vagyok, csak tizenéve költöztem Hatvanba, de vagy heti kétszer biztosan járok arra, faterom Gyöngyösön lakik. Meg ugye a Mátra felé is érinti az ember...
Jelcsát telefonon éritek el, azért írta oda a számát. Fórumra csak akkor ír, ha belebotlik alkatrészt kereső kommentekbe. Ha érdekel amit ajánlott fel kell hívni és megbeszélni vele.
Ősszel,télen is használtam a vasat,sosem csúszott meg még +5c fok alatt sem.Legpuhább gumi is megcsúszik ha magyobb sebességnél hirtelen blokkol a kerék! Ezért is találtáf fel az abs-t..
Szia.Nekem is blokkolóra fékezi a hátsó kereket.Már vagy háromszor fordultam keresztbe a motorral mikor vészfékezni kelett de ez nem a gumi hanem szerintem a hátsó fék "hibája"mert hirtelen blokkol,igy a legjobb gumi is megcsúszik.. Azt csináltam utánna hogy tudatosan óvatosabban taposom a hátsó féket,igy valamelyest javúlt a helyzet,illetve adtam nagyobb holtjátékot a fékpedálnak.Szerintem nekem is olyan gumi van fent a motoron elől,hátúl.Megnézem majd.
De nekem jól tapad kanyarba,szárazon vizes úton is.Igaz a lábtartó nem ért le de a csizmám koptatója igen.
Üdv.
Bontott első kereket keresek 2000-es évjárathoz. Au arany színűt. A mostani kólint vmiért vizsgán derült ki a fékpadon. Elvileg a tárcsa felfogatás nincs síkba
Valakinek vmi ötlet? Előre is kösz.
Üdv.
Nekem Bridgestone 45bt van a vason de nem vok megelégedve vele. Xar a tapadása. Állandóam blokkólóra fékezi ha hirtelen kell használni a hátsó féket.
Szia.A rázkodás vagy kormány szitalása lehet még görbe váz miatt is, mert a kerekek nem párhuzamosan futnak.Nekem hasonló jelenség fordúlt elő egy másik motornál.Hiába cseréltem elől a gumit.De ahogy előzőleg leirták már a gumitól a kormány csapágyig,a kiegyensúlyozatlan kerekekig ezek mind lehetnek okai.Viszont a tipus hibát azt kizárnám mert nekem a hondám kormánya se kanyarba se egyenesbe nem rázkódik be max csak akkor ha nagyobb sebességnél bele megyek egy úthibába.De akkor is hamar helyre áll.Esetleg lehet még a hátsó kerék miatt is vagy a hatúlja miatt is pl hátsó telók vagy lengővilla miatt is ..
Köszönöm. Finoman érezhető rázás, úgy hogy fogod a kormányt? Egyenesben, úgy hogy fogom a kormányt nem vettem észre, csak kanyarban, ezért kezdtem el kísérletezni egyeneseben, elengedett kormánnyal...
Ezüst hátsó felnid nincs véletlenül? Lehetőleg hibátlan érdekelne.
Fotót tudnál fölrakni a felnikről?
Üdv
Maga a doboz nem?
Ha van valakinek eladó,kérem irjon.
Köszönöm.
Ezüst illetve fekete felnim van eladó.
Ha érdekel 07.11. után elérhetőek.
15eft.Tel:70-3179083.
Udv Pali
De nekem jól tapad kanyarba,szárazon vizes úton is.Igaz a lábtartó nem ért le de a csizmám koptatója igen.
Rideg.
Bontott első kereket keresek 2000-es évjárathoz. Au arany színűt. A mostani kólint vmiért vizsgán derült ki a fékpadon. Elvileg a tárcsa felfogatás nincs síkba
Valakinek vmi ötlet? Előre is kösz.
Nekem Bridgestone 45bt van a vason de nem vok megelégedve vele. Xar a tapadása. Állandóam blokkólóra fékezi ha hirtelen kell használni a hátsó féket.