Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

Jó hosszú hétvégét/majálist mindenkinek! Felszeretük Apummal a csomagtartó rendszert (oldal+tető, Hepco) Jó ideje megvolt (ebay,német, használt) csak még nem tettem föl. Holnap elvileg elmegyek dobozot is venni, találtam egy jót.

Rossz hír a jó dolgok közt, hogy egy szög vagy mi kivágta a gumimat, így csereérett lett a tökéletes hátsó gumma :( Pápá 30 ropi... Ez fáj! De mit csináljon az ember, ha munkaeszközről van szó?

Széles utat!
Zoli
Dehogy jövök ezzel! hogy feltekerjek a dombon?!
Melóba talán jó lenne
De majd valahogy felezközöl a sörösrekeszt a doboztartóra és az ivócsonkot elörre vezetem a tankhoz és akkor lehet inni!
De ahogy elnézem magam lassan a bringámat is elő kell kapni hogy ne csak a gázt csavarjam hanem a pedált is hajtsam . Lassan azt se tudom hogy kell bringázni.

üdv: szobbal!

Ha holnap nem irnék munka ünnepén ne feledjétek a régi régi szokást SÖR+VIRSLI!
Kösz a tippet, kipróbálom.
Szia Laci!

Nekem sem ideális az üléspozíció a CB500-on, sajnos ha derékból akarom tartani magamat (hogy ne a csuklóm terheljem) nem az igazi, lehetne nagyobb a hely (talán vastagabb ülés szivacs kéne?). Egyébként én is imádom a kis félezrest!

Eszembe jutott egy tipp az fedélzeti kameráddal kapcsolatban! Keresd meg a menüben a kézi (manual?) fókusz állítást! úgy láttam, amikor mutattad a videót sokszor a plexire akar fókuszálni a masina. Ezt könnyen orvosolni lehet, ha belövöd fixen az előtted lévő útra a fókuszt, utána nem akar unos-untalan újra fókuszálni... Talán, csak egy ötlet. Én is fogok valami hasonlót csinálni az tuti! Nagyon szuper!
A cica új pihenőhelyet talált, de lehet csak jönni akar legközelebb a túrára.
Jobban szereti mint a cicaágyat, lehet hogy az állatokra is ragad a motoroskór?
Balázs, ezzel jársz melózni?
Jöhetsz ezzel is túrázni csak 2-nappal korábban kell indúlnod.
Az viszont jó, hogy az ital kéznél lesz!
Üdv,Laci
Szia Zoli!
Úgy alakúlt mi sem megyünk mert Lacinak dolga van, Andor bizonytalan, én meg úgy döntöttem a családé lesz mind a négy szabadnap. A fogyasztással meg vagyok elégedve 5,2-re jött ki minden tankolás, a CX-is hajszálra ennyit evett. Érdekes hogy az odaúton ugyanannyit fogyasztott mint a Mátrában, a Lacié az Aprilia a hegyekben picivel többet kívánt mint sík úton, de ő is megvan elégedve a fogyasztással. Örűlhetsz hogy a tied ilyen étvágytalan főleg utassal, meg aztán voltak szép kaptatók ott Eger után. Másnap fájt picit a karom az űléspozició miatt, nincs olyan kényelmes mint a ti motorotok, ettől függetlenűl imádom!
Minden jót nektek, sziasztok!
Hali!

A kiszámítást én is meg fogom csinálni csak legyen $kedvem$ megtölteni a tankot !
De szerintem ahogy húztam a nyelét 1x 2x 4.5 körül lesz a fogyasztás.
Fizu után beszámolok a fogyasztásról!
Viszont az olajcsere nagyon megérte sokkal finomabb a váltó és alacsonyabb tartományban is másképp megy a motor.

üdv: szobbal

A következő túrára jöhetne velünk:
Szia Laci!

Én sajnos nem tudok most menni! Nektek jó szórakozást! Sikerült kiphenni magunkat :P Vasárnap este nem kellett ringatni egyikünket sem az alváshoz Odafelé 4.0 visszafelé 3.9 L/100km-et produkált az 500-as Honda! És volt benne ugye Mátrázás utassal... Meg vagyok elégedve a kicsikével! Neked mennyit hörpölt be a CB-1?

Üdv,
Zoli
Sziasztok barátaim!
Május 1-én Kunmadarason Honda majális. Jön valaki? A belépő barátságos ugyanannyi mint tavaly (2000Ft). link
Valószínű mi megyünk, ha nem jön közbe valami.
A hosszú hétvégén a családot is el kell vinni valahova, valószínű az Apriliás haver hétvégi házát tesszük rendbe Putnokon egy bográcsolás keretében. Legalább olyan idő kellene mint a vasárnapi.
Kipihentétek magatokat?
Szia Hires!

Legközelebb reméljük tudsz Te is jönni! Jó kis túra volt, szépen dolgoztak a Hondák! (és a szép Aprilia, Rotax motorral! )
Ezt nézzétek meg! Nem semmi a öregúr!

sztrít fájter
sziasztok

remek kis túra volt nekem majdnem 500km-lett a vége örülök hogy megismerhettelek titeket majd mehetünk még
(sorry hogy elhúztam az erdőbe nem hagyhattam ki)

Üdv: Szabados Zsolt
Sziasztok!

Mi is hazaértünk cirka 1 órája! Nagyon jó kis túra volt, köszönet a tuti túratervért ott Eger környékén! A Mátrában valóban volt pár huligán, és pár vasárnapi autós, de összességében szépen lehetett jönni. Jó regenerálódást mindenkinek!

Üdv,
Timi és Zoli
Hali!

Jelntem 30 perce itthon vagyok!
Eszméletlen jó volt a túra nekem nagyon tetszett!
Szívesen megismételném!

Üdv: szobbal

Kép az indulás elött!
Épségben hazaérkeztünk mindhárman! Remélem ti is!
Nagyon jól éreztük magunkat, bármikor megismételhetjük ha van kedvetek.
Jó kis túra volt, kerek 400km-t mentünk, ti gondolom valamivel többet.
A videót összevágom és hamarosan felrakom, kicsit fáradt vagyok de megérte!
üdv mindenkinek

Köszönöm!
Hali!
Jó gurulást kívánok nektek,talán majd a következő összeröffenésre már el tudok menni én is! Óvatosan guruljatok,és majd képet tegyetek fel! Előző hétvégén kerültem 1 picit én is,sajna az utóbbi időben nem sok időm volt rá. Kárpótlásul "off-roadoztam" picit após gépével ! Na mégegyszer jó utat,szép időt+rendőr és hatóságmentest nektek!
Várjuk már! ;)

Széles utat, eső menteset! És csak óvatosan, megvárunk mindenkit!

Zoli
A motor is és én is készek vagyunk a túrára. Holnap találkozunk, mindenkinek jó utat!
Ne feledjétek! Holnap (04.27. 10.00) Első Magyar CB500 Találkozó, Eger Tesco parkoló

Gyertek minél többen!

Üdv,
Zoli
Kérdezz rá itt !
Tisztelettel kérdezném, hogy kétnyelvű adásvételit hol lehet szerezni? (MAGYAR-NÉMET)
Helló nép!

Nos a motorom holnap megy olajcserére!
Nekem 2000 évjárat van az olaszok kezdték el a hátsó tárcsafékes modelleket BREMBO fékekkel szerelni!
hogy a tank rozsdásothat e vagy sem azt nem tudom! De elvileg semmi másban nem különbözik.

Zoli a találkát még nem tudom megmondani hogy mikor érek oda, mert ha jön a srác akkor kb 7:30-kor indulunk tölle! de ezt szombatra megtudom! De 7:30 nem korai?

üdv: szobbal
A zőld színnek a RAL kódját lehet tudni?