Jó hosszú hétvégét/majálist mindenkinek! Felszeretük Apummal a csomagtartó rendszert (oldal+tető, Hepco) Jó ideje megvolt (ebay,német, használt) csak még nem tettem föl. Holnap elvileg elmegyek dobozot is venni, találtam egy jót.
Rossz hír a jó dolgok közt, hogy egy szög vagy mi kivágta a gumimat, így csereérett lett a tökéletes hátsó gumma :( Pápá 30 ropi... Ez fáj! De mit csináljon az ember, ha munkaeszközről van szó?
Dehogy jövök ezzel! hogy feltekerjek a dombon?!
Melóba talán jó lenne
De majd valahogy felezközöl a sörösrekeszt a doboztartóra és az ivócsonkot elörre vezetem a tankhoz és akkor lehet inni!
De ahogy elnézem magam lassan a bringámat is elő kell kapni hogy ne csak a gázt csavarjam hanem a pedált is hajtsam . Lassan azt se tudom hogy kell bringázni.
üdv: szobbal!
Ha holnap nem irnék munka ünnepén ne feledjétek a régi régi szokást SÖR+VIRSLI!
Nekem sem ideális az üléspozíció a CB500-on, sajnos ha derékból akarom tartani magamat (hogy ne a csuklóm terheljem) nem az igazi, lehetne nagyobb a hely (talán vastagabb ülés szivacs kéne?). Egyébként én is imádom a kis félezrest!
Eszembe jutott egy tipp az fedélzeti kameráddal kapcsolatban! Keresd meg a menüben a kézi (manual?) fókusz állítást! úgy láttam, amikor mutattad a videót sokszor a plexire akar fókuszálni a masina. Ezt könnyen orvosolni lehet, ha belövöd fixen az előtted lévő útra a fókuszt, utána nem akar unos-untalan újra fókuszálni... Talán, csak egy ötlet. Én is fogok valami hasonlót csinálni az tuti! Nagyon szuper!
A cica új pihenőhelyet talált, de lehet csak jönni akar legközelebb a túrára.
Jobban szereti mint a cicaágyat, lehet hogy az állatokra is ragad a motoroskór?
Szia Zoli!
Úgy alakúlt mi sem megyünk mert Lacinak dolga van, Andor bizonytalan, én meg úgy döntöttem a családé lesz mind a négy szabadnap. A fogyasztással meg vagyok elégedve 5,2-re jött ki minden tankolás, a CX-is hajszálra ennyit evett. Érdekes hogy az odaúton ugyanannyit fogyasztott mint a Mátrában, a Lacié az Aprilia a hegyekben picivel többet kívánt mint sík úton, de ő is megvan elégedve a fogyasztással. Örűlhetsz hogy a tied ilyen étvágytalan főleg utassal, meg aztán voltak szép kaptatók ott Eger után. Másnap fájt picit a karom az űléspozició miatt, nincs olyan kényelmes mint a ti motorotok, ettől függetlenűl imádom!
Minden jót nektek, sziasztok!
A kiszámítást én is meg fogom csinálni csak legyen $kedvem$ megtölteni a tankot !
De szerintem ahogy húztam a nyelét 1x 2x 4.5 körül lesz a fogyasztás.
Fizu után beszámolok a fogyasztásról!
Viszont az olajcsere nagyon megérte sokkal finomabb a váltó és alacsonyabb tartományban is másképp megy a motor.
Én sajnos nem tudok most menni! Nektek jó szórakozást! Sikerült kiphenni magunkat :P Vasárnap este nem kellett ringatni egyikünket sem az alváshoz Odafelé 4.0 visszafelé 3.9 L/100km-et produkált az 500-as Honda! És volt benne ugye Mátrázás utassal... Meg vagyok elégedve a kicsikével! Neked mennyit hörpölt be a CB-1?
Sziasztok barátaim!
Május 1-én Kunmadarason Honda majális. Jön valaki? A belépő barátságos ugyanannyi mint tavaly (2000Ft). link
Valószínű mi megyünk, ha nem jön közbe valami.
A hosszú hétvégén a családot is el kell vinni valahova, valószínű az Apriliás haver hétvégi házát tesszük rendbe Putnokon egy bográcsolás keretében. Legalább olyan idő kellene mint a vasárnapi.
Kipihentétek magatokat?
remek kis túra volt nekem majdnem 500km-lett a vége örülök hogy megismerhettelek titeket majd mehetünk még
(sorry hogy elhúztam az erdőbe nem hagyhattam ki)
Mi is hazaértünk cirka 1 órája! Nagyon jó kis túra volt, köszönet a tuti túratervért ott Eger környékén! A Mátrában valóban volt pár huligán, és pár vasárnapi autós, de összességében szépen lehetett jönni. Jó regenerálódást mindenkinek!
Épségben hazaérkeztünk mindhárman! Remélem ti is!
Nagyon jól éreztük magunkat, bármikor megismételhetjük ha van kedvetek.
Jó kis túra volt, kerek 400km-t mentünk, ti gondolom valamivel többet.
A videót összevágom és hamarosan felrakom, kicsit fáradt vagyok de megérte!
üdv mindenkinek
Hali!
Jó gurulást kívánok nektek,talán majd a következő összeröffenésre már el tudok menni én is! Óvatosan guruljatok,és majd képet tegyetek fel! Előző hétvégén kerültem 1 picit én is,sajna az utóbbi időben nem sok időm volt rá. Kárpótlásul "off-roadoztam" picit após gépével ! Na mégegyszer jó utat,szép időt+rendőr és hatóságmentest nektek!
Nos a motorom holnap megy olajcserére!
Nekem 2000 évjárat van az olaszok kezdték el a hátsó tárcsafékes modelleket BREMBO fékekkel szerelni!
hogy a tank rozsdásothat e vagy sem azt nem tudom! De elvileg semmi másban nem különbözik.
Zoli a találkát még nem tudom megmondani hogy mikor érek oda, mert ha jön a srác akkor kb 7:30-kor indulunk tölle! de ezt szombatra megtudom! De 7:30 nem korai?
Jó hosszú hétvégét/majálist mindenkinek! Felszeretük Apummal a csomagtartó rendszert (oldal+tető, Hepco) Jó ideje megvolt (ebay,német, használt) csak még nem tettem föl. Holnap elvileg elmegyek dobozot is venni, találtam egy jót.
Rossz hír a jó dolgok közt, hogy egy szög vagy mi kivágta a gumimat, így csereérett lett a tökéletes hátsó gumma :( Pápá 30 ropi... Ez fáj! De mit csináljon az ember, ha munkaeszközről van szó?
Széles utat!
Zoli