Helló!Két féle hengert gyártottak Girardoni 1-est és 2-est a pover része valóban nagyobb,de nyugodtan felteheted az nsr-re mert tökéletesen fog működni!Minden más megegyezik!Nekem is van ilyen hengerem tartalékban.
Üdv!
Próbáltalak elérni telefonon többször, de nem sikerült ! :) Érdekelne a hátsó rugóstag , és érdeklődnék még pár apróság iránt ! Ha megkapod az üzenetet kérlek csörgess meg , és visszahívlak .
Köszönettel, Schmidt András.
30/4405192
Hali connan88 !
Írtam emailt !
De itt is mondom, keresek NSR -hez kuplung bowden -t !!
Ha van valakinek még esetleg olyan amely használható várom válaszát.
becsky@freemail.hu
Szevasztok adott egy jc-20as nsr 125r a hengerem cserés lett mivel a gyűrűk eltörtek olyan kérdésem lenne mit lehet kezdeni a hengerrel?? mert nicasilos ?? furassam fel és kapjon egy új dugót??
Sziasztok. lenne egy eladó NSR-em ( http://www.jofogas.hu/csongrad/Honda_Nsr125_bontasra_vagy_mire_akarod_51953445.htm ) A szállításban tudok esetleg segíteni, de ahhoz apróbb darabokra kell szednem, hogy beférjen az autóba. Ha valakit érdekel írjon a tivadarmagony@gmail.com címre.
Sziasztok van egy HI-JC20-as NSR-em ès szeretnèk venni hozzá egy olajpumpát ès egy karbi felújító szettet visszont nem tudom h hol tudnám ezeket olcsóbban beszerezni. Esetleg tudnae segíteni valaki ebben? Köszönöm
Sziasztok!
Honda nsr 125 2002-es (macskalámpás) motorhoz keresek idomokat és első lámpát. Ha valaki tud kérem jelezzen.
Email: istvan.racz89@gmail.com
Tel.:+36703632239
Honda ns 50 , olyat produkál a gép , hogy a gyertya körűl lő szikra . Ez miért lehet ? Durván kattog és így le akar állni meg miden.... Menet közben rendesen ki pörög viszont.....Köszönöm szépen
Én úgy tudom hogy egy és ugyan az a power a 2 motorban,magában a motorblokkban sem sok különbség van.Volt NSR-em is és CRM-em is.személy szerint az 50.000-es vételárat drágállom,én komplett blokkot adtam 40.000-ért, de kinek mi az elvárása.
Macskalámpás NSR-hez keresek oldalidomot és plexit. Tudtok segíteni?
Köszönettel:
anti