Sziasztok!
Haver ma esett el a NSR-el, kicsit lezúzta a gépet!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok valakit, aki foglalkozik bontással, vagy akinek vannak alkatrészei elfekvőben?
Amit cserélni kéne:
Jobb oldali első idom(komplett idom szett is érdekelne), gázkar, talán a kormány szárát is
Értem, elvileg valamelyik Honda Dio-é jó hozzá, erről tudsz valamit, milyet vegyek ?
Hozzá teszem hogy amikor megyek vele akkor olyan 6-7 ezer fölé nem forog ki sebességbe, csak ha melegszik kicsit akkor szépen kiforog, karbit szétkaptam kipucoltam átnéztem ott minden rendben volt.
Ha meg sokat melegítem akkor ahogy írtam, durrog leáll nem indul.
Sziasztok!
Honda nsr 125-el az a probléma hogy ha bemelegszik akkor elkezd durrogni és nem megy/leáll, ez kb 15 perc járatás után jön elő.
Mi lehet a probléma ?
üdv! Keresek kereklámpás nsr125höz baloldali hasidomot, plexit, tank és az ülés közé jövő kis idomot, illetve km óra spirált lehetőleg Budapest illetve pestmegyében
Haver ma esett el a NSR-el, kicsit lezúzta a gépet!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok valakit, aki foglalkozik bontással, vagy akinek vannak alkatrészei elfekvőben?
Amit cserélni kéne:
Jobb oldali első idom(komplett idom szett is érdekelne), gázkar, talán a kormány szárát is
Köszönöm: Kristóf
Hozzá teszem hogy amikor megyek vele akkor olyan 6-7 ezer fölé nem forog ki sebességbe, csak ha melegszik kicsit akkor szépen kiforog, karbit szétkaptam kipucoltam átnéztem ott minden rendben volt.
Ha meg sokat melegítem akkor ahogy írtam, durrog leáll nem indul.
Honda nsr 125-el az a probléma hogy ha bemelegszik akkor elkezd durrogni és nem megy/leáll, ez kb 15 perc járatás után jön elő.
Mi lehet a probléma ?
Voltál kint az AMTS-en?
Amúgy minden rendben? Ifjabb Szellem jól van? Egészséges, növöget?