Helló! Olyanban szeretnék segítséget kérni hogyvan egy honda ns50-em 6 sebeséges és valamiért 85 fölé nem enged olyan mintha lefojtaná valami 5-be is ha eléri a 80 fölé megy fura hangot ad pedig menne még mert húz . Köszi a válaszokat
A hütő melegszik igen, kivetem a termosztátot és indítás után nemsokkal elkezd langyosodni.már nem tudom hosszú távon szépen beáll a hőfok városban felforr a vizem,és bugyborékol a tágulási tartályba.Elnézést ha összevisszaságnak tünik amit leirtam de igy a legpontosabb a jelenség.
Levegősödik a rendszer, veszti a vizet? Hűtő melegszik, vagy hideg marad és csak a hengerben/hengerfejben forr? Azt próbálom ezzel kideríteni, hogy kering-e a víz? Ha minden dugulást, termosztát hibát (nem tudom, hogy pl. be lehet-e tenni fordítva), légtelenítési hibát (légzárványban ül a termosztát) kizárunk, akkor még lehet a vízpumpa is.
Üdv!Segítséget szeretnék kérni 1989-es nsr-em jc20-as.
Valamiért forralja vizet pedig hengerfely sikoltatva lett, ujj hengerfely tömítés,termosztát is ujj és mégis.Mi lehet a gond?
Sziasztok! Elment a tompított világítás a dupla körlámpásomon. Megnéztem az izzót, azzal nincs probléma. Van valami relé, vagy biztosíték ami elromolhatott, vagy a kapcsoló és vezetékek körül kell a hibát keresnem? Előre is köszönöm!
Üdv nekem egy Honda nsr 125 ősöm van 1990 évjáratú ha valaki tudna ajanlani sport kipufogót ra azt megköszönném :) illetve jo árban első gumit :) illetve kuplung kart :)
Hálásan köszönöm a segítséget. Még egy kérdésem lenne hogy nem e tudna valaki nsr-hez valami sport kipufogót. Nekem a gyári van fent de ez nagyon fojtja a motort és nem találok se bontóba se neten másik kipufogót hozzá. Az előző nsr-emen sport volt és sokkal jobban ugrott is nem fogta vissza annyira a motort.
Sziasztok.
Van egy NSR 125-öm 96-os évjárat jc22. Az első teleszkópot szeretném rendberakni de mindenhol más adatot találok a villába való olajmennyiségről. Szóval azt szeretném kérdezni hogy nem e tudtok segíteni benne mennyi olaj kellhet bele száranként? Hálásan köszönöm előre is ha tud valaki segíteni.
Valamiért forralja vizet pedig hengerfely sikoltatva lett, ujj hengerfely tömítés,termosztát is ujj és mégis.Mi lehet a gond?
Tudna vki eladó power nyelvet hozzá tengelyt és egy 125-ös hengert hozzá?
Van egy NSR 125-öm 96-os évjárat jc22. Az első teleszkópot szeretném rendberakni de mindenhol más adatot találok a villába való olajmennyiségről. Szóval azt szeretném kérdezni hogy nem e tudtok segíteni benne mennyi olaj kellhet bele száranként? Hálásan köszönöm előre is ha tud valaki segíteni.