Ennyiből az egész úthálózatot be kellene kamerázni, mert így csak a mérő előtt lassítasz és azután ugyanúgy túllépheted a megengedett sebességhatárt. Ha már mindenki tudni fogja, hogy hol van elhelyezve ilyen, akkor hogy fog bevételt termelni?
Egyiket sem oda tették , iskola kórház kimaradt !
Bogyó igazad van , de sajna nem mindíg szokott útvonalon megyünk , de majd elötte bemagoljuk ! Az eddig meglévő nem jelzett kamerákat is cserélték valamilyen okokból több helyen is , innentől azok is csak szoftver kérdése hogy mit figyel és mit mérjen ! Szerintem lesznek meglepik a közeljövőben ! Én is megígérem amennyiben nekem is kell hozzájárulást fizetnem az elit jólétéért én is publikálni fogom , hisz ezzel csak azt tudjuk kezdeni hogy megismerjük , és próbáljuk betartani a figyelni valókat maradéktalanul ! Ezáltal leszünk potenciális ellenségei a rendszernek !
Igazad van, csak az bosszant, hogy errefelé azokat amik alatt gyakran járok, nem oda tették ahol szerintem hatékonyabb hatásuk lehetett volna. Bár én nem vagyok közlekedés-szervező, tehát nem biztos hogy jól tudom .
Ne is haragudj, de ezek az izék:
- qrva messziről látszanak
- megtanuljuk előbb-utóbb a helyüket, hogy még álmunkban is fel tudjuk majd mondani
- ki vannak táblázva
Szóval ha ezek "alatt" képes valaki gyorshajtani, akkor az alapból Tajgetosz-kompatibilis szerintem. Az meg is érdemli a büntit.
Viszont a nem bekapcsolt biztonsági öv, a lejárt műszaki, érvénytelen biztosítás (ne adj isten egyszer majd a lopott járművek kiszűrése) miatti büntetés az tök jogos lesz.
Nem szokásom állatkodni,, mindig igyekszem a szabályoknak megfelelően haladni , mert féltem a motort, és a saját foltos bőrömet is4 de ha valami banális hülyeség miatt fognak gálára küldeni akkor azt "reklámozni" fogom mindenhol de ahogy nézem , ennek a dolognak nem a napi átlag KETTŐ halott megelőzése lesz a feladata, hanem a pénzbeszedés. Bár ne legyen igazam!!! Mivel már él a rendszer, hamarosan gyakorlati tapasztalatunk is lesz a működésről.
Viszont ha a kapu alá beérve oldalra elmész akkor nem lesz film. Ezért általában ahogy megfigyeltem olyan helyekre telepítették, ahol nem lehet oldalra elmenni.
Skacok vannak már tapasztalat valakinek ezekkel az UFO kapukkal. Abban sem igazán vagyok biztos hogy olyanba szaladtam bele vagy csak egy térfigyelő rendszerbe. De a kérdés felmerült bennem. Szerintetek van annyira intelligens ez az űrállomás hogy ha esetleg szemből beleszaladok picivel gyorsabban a kamerába. Pl 70 helyett 80-85-el de a kapun már a megengedettel megyek át és a hátulról a rendszámomat mér megfelelő sebességgel látja akkor is össze tudja rakni a képeket és így is meg tud büntetni ?
Előtte meg kell nézni merre mész...