Tudod , én már szedtem ki frontálisan ütközött autókból a rendőrnek segítve halottakat, hogy nem ülve merevedjenek le. Senkinek nem kívánom azt az "élményt" amit a darabjaira tört csontozat végeinek a hangja adott ki amikor összedörzsölődött.Azóta én előbb elindulok inkább.
Lakott területen be is tartom, mert nem szeretném, hogy bármi is elém kerüljön vágod Fater! De nincs az a motoros akinek néha vagy egyéb időközönként... ne gurulna el a gyógyszer, hogy azt a kib@szott gázbowdent ne nyújtaná mint egy állat.
Én is ha tudok közel 60-al megyek. Többször láttam, hogy mérnek , de még nem jött csekk. Persze az nem megy, hogy én megyek 60-al, és elkerül mert "siet" 110-el kb.
Vannak szabályok, be kell tartani B+!
Nekem 60at mutat az órám lak.ten. ami 57 kb gps szerint ami teljesen jó. Csodálkozom, hogy még kicsiny jó kormányunk nem találta ki az első rendszámtáblát a motorokra.
Már csak az újak mennek. Eléggé kenhetted neki és viszonylag egyenesen haladhattál ha be tudott mérni hátulról. Egyik kolléga megúszta a fizetést, mert a rendszám nem a célkeresztben volt és a képek rossz minőségűek voltak.....
Na jó. Vegyük alapból, hogy normális sebességgel közlekedsz avagy a megengedettel, ami 50 km/h lakott területen. Nem fog készülni rólad olyan kép ami bírság lenne. Ettől függetlenül 69-től mér be a gép, azaz van lehetőséged +18 km/h-val gyorsabban haladni úgy, hogy nem kapsz büntetést. És a plusz, még ki is van táblázva az a szerencsétlen készülék, ami egy akkora fém szerkezeten lóg, hogy 500 méterről nincs az a barom aki ne venné észre, miközben 200 méterről csinál értelmes képet......ezt is elölről, a motoron meg hátul van a rendszám. Szóval ne szopassatok már, hogy ez nektek még mindig nem elég . Neonzöldre ne fessék még le esetleg?
Hát, nekem pár hete, mikor megkaptam a 45ezres csekket, nem tűnt úgy, hogy a barátom lenne az a dög... De lehet, hogy az régi apparát volt. Mindenesetre nem örültem.
Majd lefényképezem hogy van kirakva a tábla. Ha a táblát veszem észre és fékezek akkor már szerintem réges régen elkészült a kép nem jött még a csekk, reménykedem
Vannak szabályok, be kell tartani B+!
Na szerezté má 50-es táblát?