60 km/h-s maximális sebesség korlátozás, kerékpár út.
Kerékpárút: a tábla a kétkerekű kerékpárok közlekedésére kijelölt utat jelez; a segédmotoros rokkantkocsi, a gépi meghajtású kerekesszék és a kétkerekű segédmotoros kerékpár lakott területen kívül a kerékpárutat igénybe veheti, ha ezt jelzőtábla nem tiltja. A kerékpárúton más jármű közlekedése tilos.
Vagyis ez így ott elég fura. Szerintem azt akartál jelezni, hogy a kerékpárosok is ott közlekedjenek. De az a tábla úgy ott, azon az útszakaszon nem helyes. Szerintem.
A befelé jövőket szabálytalanul méri szerintem, ha a lakott területen lévő sebességkorlátozást méri. Ha a lakott területen kívüli sebességet méri akkor okés lehet..... minden esetre felénk a megyében ezt nem engednék...
Nos hát tévedtem, nem a faluvége táblára volt kirakva a 70-es.
Baloldalt a villanyoszlopnál volt kirakva a méter magas háromlábú, esélytelen meglátnod, a bekötő úton állt az autó benn, takarásban.kép
Város vége táblánál volt kirakva a motyó, befelé mért (50-re).
Azért szopacs, mert meglátod a faluvége táblát, mellette a 70-es korlátozót, ösztönből gyorsítasz :D azon a 150 méteren.
Egyébként ha emlékeim nem csalnak,tudnál mesélni olyat,mikor az ajtók nyitva,stb. a lehető legfeltűnőbben állt a mérőkocsi,és mégis szépen bele szaladtak a "jó emberek"! Nem?
én azé járok erre arra az orszában és igen vannak városok, ahol a város vége tábla előtt van 70-es tábla. ez általában olyn helyen van amikor kibasszaák a lakotterület táblát az utolsó ház után még egy km-erre Olyan település is van ami egy sor ház egy sor tükör de vagy 4 km-er hosszú és azon az egy főúton lehet keresztülmenni a falun. Van amikor befelé enged 70-es tábla kifelé már nem. Láttam én már sok mindent
1.Táblára nem lehet rámérni, szabályszerűtlen mérés.
2.Nem mondod, hogy 50 után a lakt ter vége táblától lehet 70-el menni? Az érdekes lenne.
Lehet félreértelek.
Ez világos volt eddig is, hogy valami kemtrél áldozata lettem Írásod alapján ez úgy nem történhetett meg, majd legfeljebb újra kikérem a véleményed , ha megbüntetnek.
Csak egy adalék, évi 70000 km-t vezetek 95% ban itthon. 1993-ban kaptam utoljára gyorshajtásért büntetést, még ilyen letépett 200 Ft-os szelvényekből adtak vagy négyet , helyszínen fizetve...
A 40-es tábláról annyit, hogy lakott terület vége előtt táblánál mért a közeg, a lakott terület vége tábla alatt egy hetvenes tábla virít, isteni beszedőhellyé avatva a kisváros azon szakaszát. A háromlábú kitéve az útra, a kocsi (sötétkék H astra) beállva az utolsó ház mögé, takarásba. Képzeld, megálltam, vissza is mentem, kiugrott egy 20 év forma kisgyerek, és jelezte, nem lehet itt már semmit tenni Kétpercenként belefut valaki ebbe .
Óra szerint mehettem 71-72-vel, valami derengett, hogy talán mégsem lesz kaszálás, de ugye nem vagyok rendőr .
Erre jött majd két hónap múlva az ajándék
Saját magad okold, ha nem vagy tisztában a lehetőségekkel.
És ráadásul még nem is kéred ki a többiek véleményét.
Egyébként nem tudom mi mérhetett be, mert az új gépekkel csak közigre van mérés. Tehát 50/69-től.
Lehet 40-es tábla hatálya alatt mentél 67-el nem?
100 alatti intervallumban újabban csak 15 a tűréshatár... 100fölött autópályán kicsit nagyobb...talán 18...de ott van a neten agyorshajtás kalkulátor,meg kell nézni.de úgy emlékszem ezek a 2015ös adatok...
megszokás kérdése, meg az hogy mit társítunk a dolgokhoz
pl egy malackát sok ember szétvagdos(vagy csak egyes részeit)
de ha már pár periféria elveszőfélben van az emberen akkor már sikítozik meg elájul
de görkorival akar tempósabban is
Kerékpárút: a tábla a kétkerekű kerékpárok közlekedésére kijelölt utat jelez; a segédmotoros rokkantkocsi, a gépi meghajtású kerekesszék és a kétkerekű segédmotoros kerékpár lakott területen kívül a kerékpárutat igénybe veheti, ha ezt jelzőtábla nem tiltja. A kerékpárúton más jármű közlekedése tilos.
Vagyis ez így ott elég fura. Szerintem azt akartál jelezni, hogy a kerékpárosok is ott közlekedjenek. De az a tábla úgy ott, azon az útszakaszon nem helyes. Szerintem.
ez egy 2 számjegyű főút szélén van
Baloldalt a villanyoszlopnál volt kirakva a méter magas háromlábú, esélytelen meglátnod, a bekötő úton állt az autó benn, takarásban.kép
Azért szopacs, mert meglátod a faluvége táblát, mellette a 70-es korlátozót, ösztönből gyorsítasz :D azon a 150 méteren.
Egyébként ha emlékeim nem csalnak,tudnál mesélni olyat,mikor az ajtók nyitva,stb. a lehető legfeltűnőbben állt a mérőkocsi,és mégis szépen bele szaladtak a "jó emberek"! Nem?
Este meg villognia kéne mint lasz vegasz fényeinek
2.Nem mondod, hogy 50 után a lakt ter vége táblától lehet 70-el menni? Az érdekes lenne.
Lehet félreértelek.
Ha így van, sorry.
Csak egy adalék, évi 70000 km-t vezetek 95% ban itthon. 1993-ban kaptam utoljára gyorshajtásért büntetést, még ilyen letépett 200 Ft-os szelvényekből adtak vagy négyet , helyszínen fizetve...
A 40-es tábláról annyit, hogy lakott terület vége előtt táblánál mért a közeg, a lakott terület vége tábla alatt egy hetvenes tábla virít, isteni beszedőhellyé avatva a kisváros azon szakaszát. A háromlábú kitéve az útra, a kocsi (sötétkék H astra) beállva az utolsó ház mögé, takarásba. Képzeld, megálltam, vissza is mentem, kiugrott egy 20 év forma kisgyerek, és jelezte, nem lehet itt már semmit tenni Kétpercenként belefut valaki ebbe .
Óra szerint mehettem 71-72-vel, valami derengett, hogy talán mégsem lesz kaszálás, de ugye nem vagyok rendőr .
Erre jött majd két hónap múlva az ajándék
És ráadásul még nem is kéred ki a többiek véleményét.
Egyébként nem tudom mi mérhetett be, mert az új gépekkel csak közigre van mérés. Tehát 50/69-től.
Lehet 40-es tábla hatálya alatt mentél 67-el nem?
Ezt írtad...
link
Éreztem én hogy fellebbezni kellene, de sajnos befizették helyettem a bírságot (azt meg én később...)
67-ről jött a papír, lakott, 50-es mezőn.
Igaz, két hónapot ültek rajta.
pl egy malackát sok ember szétvagdos(vagy csak egyes részeit)
de ha már pár periféria elveszőfélben van az emberen akkor már sikítozik meg elájul