Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ajajj micsoda buli van itt szerveződőben
nehogy meglássa a szerverrendőrség...
csütörtök szerencsére pont szabad jee
majd akkor pontosít a mester
hát ne a bőrére kend..hanem SZÍJJAD FEL...a nózidba
akkor odatépünk és majd ott próbálja ki a CB-t.legalább majd 2en röhögünk rajta mit balfaszoskodik .mondtam nem por kell .attól bőrbetegséget kaphat
Ms. Lárá Kroft néni mellé szegődtem inasnak
te is beugarhatsz ide hozzám ..csütörtök délután...lehár .f.u.34...na majd gedeon megaszongya az időpontot pontosan ..
mitakarsz?van olcsón blokkom váltóval
hasít rendesen
a család feje aztán hova titkosügynökösködjön ?azért nincs itt mer biztos réparuhát csináltat a KTM-re .te sztem valahol máshol vagy már .CIA,FBI,Moszad,SWAT ?
hát igen mindig nagy dilemma hogy egy maffiavezér mit vegyen
e hét csütörtök délután ígérkezett hozzám, megvizslatni a vasat...gyere Te is el..itt a porod, JÓ ANYAG NAON! ..
Na mivan pacal arcuak?

Nem tüntem el,csak járom az országot mert kocsit akarok venni,de nem egyszerű a dolog!
nem gyanús hogy nincs itt?segítek kitalálni,titkosügynök lett ő is.van aki viszi valamire,nem kell egyből irigykedni
megnéztem bizony nem én vagyok.én mindig jó példával járok elöl
kivéve ha biztonságosan akar motorozni valaki,akkor ne kövessen mert képes vagyok a zöldön is átmenni,ugye dh?
Egy ien szerelgetés én is megnéznék szívesen kisseb fórum tali
ennél feljebb már csak Jimmy áll .

szaktudás?=0Ft
idő=úgy is ráér.sose csinál semmit...persze megszakad az Audiba aztán ilyen KU4567-esekkel rohangál
alapanyag=majd abból dolgozik amit talál nálatok
kiszállási ktg.=Audi hozza úgy is nem gyalog megy

ha majd megy akkor én is ott akarok lenni .kíváncsi vagyok mit balfaszkodtok
hát igen, ha annyiért látsz legközelebb vegyél létszi egyet kifizetem basszus
az nincs 10e forint vááááá
bocs, lehet nem is te vagy az és nem jó helyre címeztem..nem ismerlek..akkor úgy írom ..az a piros motoros aki a film elején ..0.09-től, 0.18-ig látható..de ez sem jó példa, a lényeg ugyanaz...
..nem?...pedig én fizetek neked érte!..semmi nincs ingyen, sem a szaktudás, idő, alapanyag ami kell hozzá, kiszállási ktg . stb..max nem vágsz meg annyira mint egy szakszervíz !.. ....és ez nekem már elég ....a végén összeszámoljuk az anyagktg-t, idődet stb és megegyezünk... ...
..igen...de ha már protektoro-erősítettszálú farmer..akkor láttm ilyet a Luisban , novemberben cc. 15-18Eur -ért...ugye ez már nem sok?!
ha hiányzik egy keze akkor csuklója is kevesebb van
legalább benzintakarékos
Gedeon is kiszáll!
Na, de mennem kell, "asszonyoznom" kell....
Na, mint említettem mindenképpen kéne ilyen használati cucc, a kitöltése "helyben " is "megoldható".
A műszakira meg kaparj össze egy kis gubát, megoldható minden.
Máá mennék veled gördülni egyet.
nem léptem ki,csak feljebb kerültem.Jimmy-nél kell benyalni magadat adok egy tippet