titokban a Hondának dolgozok és tesztelem az alkatrészek strapabírását h ha már öregszik a gép akkor is bírja-e a gyűrődést ...ez egy szupertitkos küldetés volt és már akkor is megölnek ha csak beszélek róla
akartam menni,de nem engedtek motorozni a pályán. Pedig egy ideig le lett volna a gond a fű nyírásról. Sose értettem ezt a sportot. Az a labda mindenkinek útban van hogy elrugdalják? Akkor meg minek mennek oda?
"mért lenne fostalicsak honda már rossz nem lehet"
mer még nem láttad .annyira nem olcsó.pl az enyémen elhasználódott az elsőteló,a hátsó idom,a markolatok,az index,a lámpa meg a féktárcsa
te csak ne becsüld alá az én kis fostalicskámat .van olyan jó mint a Gyuri Busája .akkor mi leszünk a sereghajtók?én mondjuk szívesen mennék hátul ...mer ha elesek akkor nem mennek keresztül rajtam még vagy 80an
Nincs az 200 ló...
Amikor megkapom a csekket, mindig mellbevág .
Asszony először csinálja meg a jogsit... talán jövőre... & sztem vmi kis 400-ast kap .
épp most beszéltél nem? akkor buktad a túrát XD
szerinted neki hány csuklója van?
mer még nem láttad .annyira nem olcsó.pl az enyémen elhasználódott az elsőteló,a hátsó idom,a markolatok,az index,a lámpa meg a féktárcsa
busa az meg busa de nekünk olcsóbb a fentartás az tuti
Persze, hogy kellett .
Amikor megkapom a csekket, mindig mellbevág .
Asszony először csinálja meg a jogsit... talán jövőre... & sztem vmi kis 400-ast kap .