elcsúsztam vele, mindenhol száraz volt az út erre 20 méteren valami fasz szappanos vizzel teherautót mosott az udvarán ami kifolyt a józsef attilára, aztán mentem egy kocsi mögött ami lasított lasítottam én is majd úgy nézett ki elindul de Nem hirtelen satu és akkor én is és akkor érkeztem rá a szappanos vízre.... nem is láttam messziről a vizet a kocsik miatt, a moci kormány cserés, visszapillantó cserés, karcok a jobb oldalon asszem csak ennyi, barátnőm meg beverte a térdét meg a könyökét ráadásul az nap adott vért és rosszul lett úgy h a mentőt is ki kellet hívni és vele jött zseka is....és csak gratulálni tudok magamnak
Ja,tényleg egy mocskos perverz állat vagyok! A KTM-et rendbe raktam,megtankoltam,láncot befújtam. Asszem pénteken bemelegítek,aztán vasárnap go Bakony!
Megkérdeztem a cimborát arról a fóliáról. Azt mondja 600 féle minta közül lehet válogatni. Az árát elfelejtettem megkérdezni.Ha kell megkérdezem.
Pont a főnöke kocsijának a kerekeit csinálták karbon mintásra. KIBASZOTT jól nézett ki.
Szia Robici.
Üdv a klubban, még éppen visszanéztem.
Ha a KÁlvária úton laksz, akkor éppen ott van melletted a REAL motor kft, (a Suzuki szalon mellett, ők mindenben tudnak segíteni.
Az áraik jók, szerintem a vizsgáztatást is meg tudod velük beszélni, ha nem van itt nálunk a MOCILACI, ő is vizsgáztat.
Szívesen segítünk, és várunk közös gurulásra...
Nah ki az a fasz aki a józsef attilás bukósisak nézős körúton összetöri a motorját és a barátnőjét?
És ki az aki a lefoglalózott mocit összetöri?
Nah ki? NAAAAA KI? HÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTTTTT én
nem tagadom le h Lázár vagyok .én igen is büszke vagyok Dénes mivoltomra .akkor most majd téged foglak.láthatod h mire vagyok képes csak demonstráltam neked
foregon, remélem jól vagytok, és nincs nagy kár a moccóban....
Ha megjön a Tablet PC-m, annak a burkolatát sztem bevonatom vele .
de pont ojan
A nyuszis guruláson ott leszek.
Pont a főnöke kocsijának a kerekeit csinálták karbon mintásra. KIBASZOTT jól nézett ki.
Ő is ilyenekkel foglalkozik....
Gratulálok....
Legközelebb óvatos légy!
Ti jól vagytok?
Még Benelli Tornadohoz is tudok adni olajszűrő polcról .
Üdv a klubban, még éppen visszanéztem.
Ha a KÁlvária úton laksz, akkor éppen ott van melletted a REAL motor kft, (a Suzuki szalon mellett, ők mindenben tudnak segíteni.
Az áraik jók, szerintem a vizsgáztatást is meg tudod velük beszélni, ha nem van itt nálunk a MOCILACI, ő is vizsgáztat.
Szívesen segítünk, és várunk közös gurulásra...
És ki az aki a lefoglalózott mocit összetöri?
Nah ki? NAAAAA KI? HÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTTTTT én