igen de nem olyan randát mint ami neked van azzal talán megtanulok motorozni mert már unom hátul a semmittevést....megaztán ha nem tanulok meg h lesz kawám ?
palotapincsi undorito a finomfőzelék meg... bár zőőőd mégis utálom a spenotot...fuuuuuuu na attol még a szaga is...
hátha lesz mocim vagy épp az rsedet töröm szét biztos jönnöd kell majd...de a gipszemre firkálhatsz vmit...
pl egy palotapincsi vagy egy tál finomfőzelék.az nem szép.nem is értem egyáltalán minek hívják finomfőzeléknek?mikor egyáltalán nem finom .a többit meg elmondom csak neked .én lehetek az egyetlen akit látogatni kell.te meg ne merészeld .
na akkor soroljad.hallgatlak .tudok egy pár nem szép dolgot én is ám .már most is jó.csak kurva nehezen indul be.de ha egyszer elindul meg sem áll ...amíg el nem esel vele .veszel hozzá jogsit is?
dh neked meg remélem mondtam már,vagy ha nem foregon biztos írta h 5 fok alatt tütü,felette motor,szóval csak hidegben számíthatsz rám
CSá
Látom este zajlott megint az élet....
Fasznak marakodtok? Dugjatok egy jót, utána legalább lihegnétek egymás nyakába...
- Az intenzíven a hosszú sípszó előtt lehet beszélni.
eztet jobb ha megjegyzed kisnyomi
hátha lesz mocim vagy épp az rsedet töröm szét biztos jönnöd kell majd...de a gipszemre firkálhatsz vmit...