nem rossz programok
yeti szintén.pályázni én is el akarok menni.van egy srác akivel megbeszéltük h elmegyünk majd egyik pályára.neki FZ6-ja van.meglássuk mi lesz a dologból.csak direkt csesznek "ring"-ezni nem fogok.max ha megyek Vp-be.barátin ottleszek.nyár szintén balaton+koncertek meg miegymás.meg Olaszország (mondjuk ez bringával).ha lesz lóvém akkor még egy csomó minden belefér
ebből kb az első lenne motoros program ha indulnánk,a többi meg csak időtöltés.
hungexpo-ra mióta járok egyre rosszabb,tavaly már megbántam hogy kimentem,motorozz.hu arról szól hogy ezer motoros hogyan tudja 20kmh-val felforralni a vizet,győrújbarát kb ugyanez csak cifrábban+ sok jaszkarizoval,motoros oktatás semmire való amikor a lassú haladásra és egyebekre tanítanak,abból csak a pályaoktatás ér valamit.könyörgöm még ők se hiszik el amit tanítanak hogy így helyes felülni a motorra,nemrég feltettek ide ilyen videókat.
az én programom inkább így fog kinézni:
febr:yeti
márc:szlovákia,kakucs
ápr:ausz
tria,kacskaring,kakucs,csesznek
május:tanulás miatt elnapolva
június:kakucs,kacskaring,csesznek,balaton,ho
rvátország.
na fiuk ide ez lesz tavasszal a program:
febr.14 yeti race
febr.21 motoros oktatás (majd megtudjátok)
márc.15 motorozz.hu évadnyito rendezvénye
márc.19-21 hungexpo motorkiállitás
áprlilis nem tom hányadikán meg komárom
máj.4-5-6 fűnyirás győrujbaráton
még jó h időben szólsz .még a végén előbb ruhát kell vennem és utána alkatrészeket...ha sikerül még az előtt ruhát találnom és rendbejön az RS akkor én is tudok motorral menni .
ja csak talán kicsit nehezen emeljük be a vázat miközben benne van a blokk .még majd beszélek gedeonnal aztán majd szólok.ha kell is akkor se most.majd talán 2 hét múlva
de az nem az én hibám volt...mikor a robogomat törtem össze az az enyém volt de azis az ut hibája volt megaztán.....na mind1 miért mi lesz tavasszal? majd a dh rsét fogom kiprobálni de te is odaadhatod ha mered a tied...
yeti szintén.pályázni én is el akarok menni.van egy srác akivel megbeszéltük h elmegyünk majd egyik pályára.neki FZ6-ja van.meglássuk mi lesz a dologból.csak direkt csesznek "ring"-ezni nem fogok.max ha megyek Vp-be.barátin ottleszek.nyár szintén balaton+koncertek meg miegymás.meg Olaszország (mondjuk ez bringával).ha lesz lóvém akkor még egy csomó minden belefér
hungexpo-ra mióta járok egyre rosszabb,tavaly már megbántam hogy kimentem,motorozz.hu arról szól hogy ezer motoros hogyan tudja 20kmh-val felforralni a vizet,győrújbarát kb ugyanez csak cifrábban+ sok jaszkarizoval,motoros oktatás semmire való amikor a lassú haladásra és egyebekre tanítanak,abból csak a pályaoktatás ér valamit.könyörgöm még ők se hiszik el amit tanítanak hogy így helyes felülni a motorra,nemrég feltettek ide ilyen videókat.
az én programom inkább így fog kinézni:
febr:yeti
márc:szlovákia,kakucs
ápr:ausz
tria,kacskaring,kakucs,csesznek
május:tanulás miatt elnapolva
június:kakucs,kacskaring,csesznek,balaton,ho
rvátország.
febr.14 yeti race
febr.21 motoros oktatás (majd megtudjátok)
márc.15 motorozz.hu évadnyito rendezvénye
márc.19-21 hungexpo motorkiállitás
áprlilis nem tom hányadikán meg komárom
máj.4-5-6 fűnyirás győrujbaráton
egyenlőre csak annyi baja van h kurva nehezen indul be.egyébként pörfikt
bocs de mi délelőtt oda akarunk még érni...
milyen kis optimista
Eddig csak olyan kapta meg aki pályán külső íven elmegy mellettem a kanyarban
jah meg foregonnak a régi barátságra tekintettel
tavasszal lesz alkalmunk felfedezni mindenkinek a tudását