De még ma megpróbálom kitalálni...
Arra azért készülj fel lelkiekben, hogy tuti nem az első verzió lesz a nyerő... Hamár legyártatok neki egy egyedi keretet 1 valag pénzért, akkor tökéletesnek kell lennie .
Ilyesmiről szó sincs... .
Csak felborultak a terveim, mivel lehet felugrik egy 104es TV a falra a kép eredeti helyére, és ha eredeti méretében csináltatom meg, akkor nem lesz hová tennem, ha leváltja a TV .
Szal most át kell gondolnom az egészet elölről...
Ha nem marad az eredeti méret, akkor lehet, hogy tökmás képet csináltatok .
Amúgy már keresem ám a képeket...
Csak elbizonytalanodtam, most, hogy profira bízom a tervezést, nem kell törődnöm a saját korlátaimmal, így lehet bonyolítok még rajta 1 kicsit .
Arra azért készülj fel lelkiekben, hogy tuti nem az első verzió lesz a nyerő... Hamár legyártatok neki egy egyedi keretet 1 valag pénzért, akkor tökéletesnek kell lennie .
Csak felborultak a terveim, mivel lehet felugrik egy 104es TV a falra a kép eredeti helyére, és ha eredeti méretében csináltatom meg, akkor nem lesz hová tennem, ha leváltja a TV .
Szal most át kell gondolnom az egészet elölről...
Ha nem marad az eredeti méret, akkor lehet, hogy tökmás képet csináltatok .
Látom kalev úgy megrémített, hogy már nem mered kiadni az msned .
"a hosszú élet ritka"
erre már rájöttem a múltkor
de szerintem egyszerűbb ha mailben elküldöd a képeket mellette meg az ötleteidet ...ott írhatsz nyugodtan regényt :)
pont-pont-vesszőcske? ..,
Vagy vmi ilyesmi ..I..
végre egy értelmes ötlet
Ne feledd; a hosszú élet ritka .
és azért nem mert én okos kislány vagyok holnap úgy is csak raktározásból lesz számon kérés
nem akarok mindenkit untatni az ötleteimmel.
kalev itthagyta szulejmánt
kawarina visszatért bérletországból
én még mindig itthon idegesítem magam
Csak elbizonytalanodtam, most, hogy profira bízom a tervezést, nem kell törődnöm a saját korlátaimmal, így lehet bonyolítok még rajta 1 kicsit .
Kalev azt hiszi hogyha ül a könyvek fölött attól okosabb lesz....
a többieket nem tudom
És türelmetlenkedem mert imádok grafikázni is xD
1x vok gépközelben itthon...