Bízom benne, hogy motoros nem szivat + motorost...
Mindenesetre várom night-rider véleményét!
Ő is egyike a győr és környéke motoros körnek, ő jófej, az indulásnál láttam is, bár nemtom, hogy motorral volt-e .
Hát csak nem, meg azért bikerina is már nagykorú szóval azzal se lenne gond:D Bár nemtudom hogy az hogy egy mikulást egy krampusz molesztál hátulról milyen szabálysértésnek felelne meg:D
Nem kéne felháborodni azon ami tőrvénybe ütközik. Bejelentés nélkül átszáguldozva a piros lámpákon, bőgetni a motorokat,igen is jól tették a dolgukat és keményebben kellett volna fellépniük a tőrvény semmibe vevőkkel szembe. Mit képzeltek szarhuszárok nektek mindent lehet mert azt hiszitek egy két szaloncukrot adtok a gyerekeknek, és holnap vagy holnap után az esztelen száguldozáskor meg eltiporjátok és akkor azt mondjátok bocs de én voltam aki adott neked cukrot. Seggfejek voltatok mind. A tőrvény az tőrvény úgy a kokkerónak mint a motoros hordának. A Győr és környéke motoros baráti kör májusi felvonulásánál miért nem volt soha ilyen gond?mert hivatalos bejegyzett szervezet hivatalos engedéllyel rendezi az eseményeit. Talán ők ismerik a tőrvényt. Kár hogy nem vizsgálták meg a motorokat is műszakilag is,egy két rendszám lehullott volna. És nagy képűen elől és hátul is vész villogóval ,,biztosították"a horda útvonalát. Azt a két autóst is megbüntetni de keményen. A piros alfa is akkor ment mikor piros röhej, van egy két kép rólatok. És a rendőr nő remélem megjegyzett egy-két suvernyákot, és megmutatja majd ki-mi a tőrvény.
Nagyobb méretű ímélek esetén óriáslevélként küldjétek. A 25 megánál nagyobbakat nem nagyon szereti a gmail.
Mindenesetre várom night-rider véleményét!
Ő is egyike a győr és környéke motoros körnek, ő jófej, az indulásnál láttam is, bár nemtom, hogy motorral volt-e .
Gömbi te kis Hitetlen
Ha nem TE szervezed már nem is jó?
Hacsak az nem, hogy bikerina villás farka cirógatja az ánuszodat .
U.I. Folyik már az adat gyűjtés a háttérben?
csak akkor tojást kell dobáni