Nem erre a videóra gondoltam... csak nehogy elinduljon most 1 hullám, hogy mindenki eszeveszettül pakolja fel a videókat ide-oda... Aztán ha esetleg vkit nem rögzített a forgalmi kamera, ahelyett majd mi pakolunk fel...
Mint a srác, aki körbekamerázta a motorját rendszámostul, utána meg főúton veretett 280-al .
Már nincs fent a videó. Leszedettem! Mármint ha a Nádor aluljárós jelenetre gondolsz. Az se volt valami szabályos! Csak módjával a videófeltöltögetéssel. Ne rúgjunk már öngólt...
Én szóltam előre....és azt is mondom, hogy a piroson át menők is meg vannak. Az engedély az ugye smafu?. Képzeljétek tudnak ők is olvasni és lesz még ne mulas. Egyébként a you Tube-n nem jó valamiért a vidi:This video has been removed by the user.
Leszarom őket magasról. Nem kellene velük foglalkoznunk, ezt a 4 hónapot már kibírjuk, azt követően pedig boldogabban élhetünk! És amit bogyooka felvetett, hogy ez a "kis" csapat ( ) motorozhatna gyakrabban együtt, ez nekem tetszik!
Ide aztán írhatunk... direkt megkértünk mindenkit, hogy ne partizánakciózzon a videókkal, hogy ne kerüljön fel olyan, akin vki piroson megy át...
Na mind1, hajrá...
Ha csak ennyit tudsz hozzátenni a fórumhoz, kár volt regisztrálnod...
Mint a srác, aki körbekamerázta a motorját rendszámostul, utána meg főúton veretett 280-al .
Mamarazzi, lőrinc:)
A többiek is gyalázzátok, hátha elolvassa...
Majd ég az orcája a drágának.:)
Én is "jól Megnéztem"
Na kicsit lépek, még este belesek:)
Széles utat, szebb jövőt! :)
Na mind1, hajrá...
de jólnézdmeg
Mit tudna csinálni?
Semmit se merne, mert hát ugye hátha letörik a műköröm......:)