Sziasztok!
Július 22 től 29-ig tervezünk Horvátországba menni motorral nyaralni :)
Több helyre tervezünk menni, így mindenhol 1 max 2 napot maradnánk.
Tavaly szlovéniában és Olaszban voltunk, és nagyon jó volt! Komolyan nagyon jóóó! :)
Egy ismeretlenekből összeállt bandáról van szó, tavaly én sem ismertem senkit és minden túlzás nélkül mondhatom hogy életem egyik legkalandosabb legélménydúsabb nyaralása volt :)
Szeretettel látnánk minden érdeklődő motorost az idei nyaralásunk alkalmával!
Ha tudtok esetleg valakit akit érdekelhet a dolog kérlek osszátok meg vele az infót :)
Részletekkel kapcsolatban keressetek nyugodtan emailben ezen a címen:
Ha van kamionos ismerősöd tudsz kérni osztrák útdíjbox rögzítőt , ingyen adják ! Nekem is az tartja az Oxford hőmérőmet ! Örökös mint a szegénység ! Adnák is , de elfogyott nekem is , minden szarra roppant hasznos , nagyon erősen tart !
Nem teljesen világos a kérdés.
Szétkapta, mint Floki a lábtörlőt. Mit csinált volna?
Mi az hogy gyári?
Kivettem még egy szemet is belőle - azzal sem volt gondja. Az pedig gyári nem nittelő szem volt.
Ezúttal is köszönöm, Zsolt!
A teherautó Győr felől ment az M1-es felé és be akart kanyarodni a Sashegyi lerakóhoz. A motoros meg gondolom nem tudott sem megállni, sem kikerülni. Frontálisan ütköztek. Ezért mondom mindig azt, hogy elsőbbsége annak van, akinek megadják. Hiába volt elsőbbsége a motorosnak, nem vigasztal senkit.
Sziasztok!
Tud valaki olyan embert, akinek van láncszerelő szerszámja? ... de a lényeg, hogy munkaidőn kívül ki tudna venni egy szemet a láncból (8:30 előtt vagy 5 után). Módosítottam a végáttételt és laza lett. Emiatt viszont nem szeretnék lógni melóból.
Július 22 től 29-ig tervezünk Horvátországba menni motorral nyaralni :)
Több helyre tervezünk menni, így mindenhol 1 max 2 napot maradnánk.
Tavaly szlovéniában és Olaszban voltunk, és nagyon jó volt! Komolyan nagyon jóóó! :)
Egy ismeretlenekből összeállt bandáról van szó, tavaly én sem ismertem senkit és minden túlzás nélkül mondhatom hogy életem egyik legkalandosabb legélménydúsabb nyaralása volt :)
Szeretettel látnánk minden érdeklődő motorost az idei nyaralásunk alkalmával!
Ha tudtok esetleg valakit akit érdekelhet a dolog kérlek osszátok meg vele az infót :)
Részletekkel kapcsolatban keressetek nyugodtan emailben ezen a címen:
pfening3@gmail.com
Széles utat motoros társak! :)
Bármikor ha szükséged van rá keress!
Ezért nem érdemes venni.
Nincs valakinek erősebb öntapadós tépőzárja?
Sehol sem kapok használhatót..
Köszi
Üdv!
Szétkapta, mint Floki a lábtörlőt. Mit csinált volna?
Mi az hogy gyári?
Kivettem még egy szemet is belőle - azzal sem volt gondja. Az pedig gyári nem nittelő szem volt.
Ezúttal is köszönöm, Zsolt!
Tud valaki olyan embert, akinek van láncszerelő szerszámja? ... de a lényeg, hogy munkaidőn kívül ki tudna venni egy szemet a láncból (8:30 előtt vagy 5 után). Módosítottam a végáttételt és laza lett. Emiatt viszont nem szeretnék lógni melóból.