Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán egy x11 is bő gázzal jár olyan bordós hűtőmaszkkal !
Van egy győri gixi 6ccázas napi szinten látom melóba menet ipari park felé, csimma+rövid gatya kombó nagyon szexi! jól szól a spÓrdobgya...
Sziasztok!
Július 22 től 29-ig tervezünk Horvátországba menni motorral nyaralni :)
Több helyre tervezünk menni, így mindenhol 1 max 2 napot maradnánk.
Tavaly szlovéniában és Olaszban voltunk, és nagyon jó volt! Komolyan nagyon jóóó! :)
Egy ismeretlenekből összeállt bandáról van szó, tavaly én sem ismertem senkit és minden túlzás nélkül mondhatom hogy életem egyik legkalandosabb legélménydúsabb nyaralása volt :)
Szeretettel látnánk minden érdeklődő motorost az idei nyaralásunk alkalmával!
Ha tudtok esetleg valakit akit érdekelhet a dolog kérlek osszátok meg vele az infót :)
Részletekkel kapcsolatban keressetek nyugodtan emailben ezen a címen:

pfening3@gmail.com

Széles utat motoros társak! :)
Nincs valakinek véletlenül 2000 es évjáratú GSX 600F hez kapcsolási rajza?
Szívesen !
Bármikor ha szükséged van rá keress!
Ezért nem érdemes venni.
Sajnos nem ismerek egy kamionost sem. De pont ilyenre lenne szuksegem, probalok valahogy szerezni
Ha van kamionos ismerősöd tudsz kérni osztrák útdíjbox rögzítőt , ingyen adják ! Nekem is az tartja az Oxford hőmérőmet ! Örökös mint a szegénység ! Adnák is , de elfogyott nekem is , minden szarra roppant hasznos , nagyon erősen tart !
Hali!
Nincs valakinek erősebb öntapadós tépőzárja?
Sehol sem kapok használhatót..
Köszi
Üdv!
Arra lettem volna kiváncsi a gyári csapot hogy tolja ki , ezért kérdeztem melyik fajta ?! A lényeg hogy működik !
Nem teljesen világos a kérdés.
Szétkapta, mint Floki a lábtörlőt. Mit csinált volna?
Mi az hogy gyári?
Kivettem még egy szemet is belőle - azzal sem volt gondja. Az pedig gyári nem nittelő szem volt.
Ezúttal is köszönöm, Zsolt!
Itt betartom én is sőt mostanában többször kemeráznak is arrafelé, meg ugye Töltéstava előtt is.
Hát ja. Ahogy észrevettem a Supermoto nem az a kategória, amivel "normálisan" szoktak közlekedni.
Na ott meg 60-as korlátozás van mennyivel mehetett szegényem, igaz most már oly mindegy.
A teherautó Győr felől ment az M1-es felé és be akart kanyarodni a Sashegyi lerakóhoz. A motoros meg gondolom nem tudott sem megállni, sem kikerülni. Frontálisan ütköztek. Ezért mondom mindig azt, hogy elsőbbsége annak van, akinek megadják. Hiába volt elsőbbsége a motorosnak, nem vigasztal senkit.
Elgázolta szegény motorost egy teherautó ! Ennyi amit tudni lehet! Megint eggyel kevesebben vagyunk!!!
Mi volt? Ott 70-es korlátozás is van elég nagy a forgalom...
Ma reggel nem jött ki a lépés egy motorosnak a 81-esen Sashegynél. Részvétem.
Nagyszerű! Ott dolgozom, nem messze. Fussunk össze valamikor. Hívlak majd napközben!
Melyik fajta ? Szívesen megnézném a helyén mit csinál a gyári nittel ! ?
Szeva ! Ha kell nekem van egy még sosem használt.Itt lakom a Tihanyi-n.06302504687 kölcsön adom
Sziasztok!
Tud valaki olyan embert, akinek van láncszerelő szerszámja? ... de a lényeg, hogy munkaidőn kívül ki tudna venni egy szemet a láncból (8:30 előtt vagy 5 után). Módosítottam a végáttételt és laza lett. Emiatt viszont nem szeretnék lógni melóból.
Köszi szépen!
Próbáld meg a Plaket Kft-t a Budai utcában az Árkád közelében. Mindent megcsinálnak. Komplett autófóliázást is csinálnak, nem csak üveget.
A legjobb! Évek óta hozzá viszem az autót. Leginkább műszaki vizsga előtt és után.