Aljzatbeton ? Képben vagyok , miért nem szóltál , 10 perc alatt teleszarom aztán indulás motorozni ! A 24m-es 60 köböt , a 42m-es 200 köböt tud óránként , szerintem hamar elfelejtettük volna !
Sajna nekem nem jön össze.
1ig melózom, aztán családi szívesség.
Sógornőm számít rám a holnapi ajzatbetonozásnál.
Pedig örűltem hogy errefelé jöttök, aztán végre váltunk pár szót.
Na majd tavaszal.
Jó gurulást.
Nagyon én sem szeretnék messze menni mondjuk - nem a kényelem miatt, hanem mert a zasszony így is ki fog p*csázni, hogy a ház még sehogy sem áll, én meg szórakozok...
Ezt leszámítva elvileg jön az egyik nagymama dél körül, tehát jobb alkalom nem is lehetne egy kis gurulásra...
Hali!
Erről a holnapi banzájról lehet valami pontosabbat tudni?
Én 12:30 körül végzem a belvárosban.
Ha lehet, csatlakoznék. Mondjuk én sportmotorral érkezem szóval egy rövidebb (150-200km) etap erejéig.
Like!
Nem akartam mondani, de sokáig BSzKirályon laktam, szóval nekem a 82-es kicsit túl megszokott...
Napi munkábajárás a szerpentinnel indult és fejeződött be - amilyen hülye voltam, még télen is
Ettől függetlenül a társaság kedvéért...
1ig melózom, aztán családi szívesség.
Sógornőm számít rám a holnapi ajzatbetonozásnál.
Pedig örűltem hogy errefelé jöttök, aztán végre váltunk pár szót.
Na majd tavaszal.
Jó gurulást.
Ezt leszámítva elvileg jön az egyik nagymama dél körül, tehát jobb alkalom nem is lehetne egy kis gurulásra...
Erről a holnapi banzájról lehet valami pontosabbat tudni?
Én 12:30 körül végzem a belvárosban.
Ha lehet, csatlakoznék. Mondjuk én sportmotorral érkezem szóval egy rövidebb (150-200km) etap erejéig.
Like!
Nem akartam mondani, de sokáig BSzKirályon laktam, szóval nekem a 82-es kicsit túl megszokott...
Napi munkábajárás a szerpentinnel indult és fejeződött be - amilyen hülye voltam, még télen is
Ettől függetlenül a társaság kedvéért...