Aki jártas ebben ? Olyan nem lesz Győrben ! K100-ast szereltem már réges régen , egy osztrák példányt ! Amúgy jól megy egykeréken , a gazdája mondta ezzel nem lehet , a ruszkitótól az Agip kutig tartottam neki a bemutatót ! Kb huszon pár évvel ezelőtt ! Mi a nyűgje a vasnak ?
Győrben illetve Győr környékén tudnátok olyan motorszerelőt ajánlani (telefon v. e-mail), aki jártas BMW motorkerékpárok (főként K széria) szerelésében?
Hát kérlek írtam neki mit kellene hogyan képpel méretekkel nem válaszol sajna. Egy másik szintén cseróki meg visszaírt, hogy motorokkal nem foglalkozik, csak a promo képek között figyel motor is. Lehet a végén adok fel hirdetést ki az aki fóliázna nekem még egy fél négyzetmétert se...
Nem tudom.
Mindenhol meg szoktam állni motorral járdán. Persze ahol van elég széles út a gyalogosoknak. Inkább fa, kuka, kerékpárok mellé.
Az osztrákoktól viszont kitellik bármi...
Szerintem fizetni biztosan nem kell, de nem biztos, hogy bárhol megállhatsz.
És mi a helyzet Rómával? Ha már felmerült a kérdés.
Ott van ilyen környezetvédelmi zóna. Mi van ha bemegyek motorral? És ha EuroIII-as a motor? És ha nem?
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy Bécsben milyen parkolási szabályok vonatkoznak a motorkerékpárra? Kell fizetni a parkolásért? És a járdára felállhatok a motorral?
Nem is kell az orrodat dugni sehova , semmilyen szűk helyre, mert reggelre állítólag remek idő lesz!! Igaz izzadni sem kell majd , és a blokknak is jó lesz a hűtése!
Győrben illetve Győr környékén tudnátok olyan motorszerelőt ajánlani (telefon v. e-mail), aki jártas BMW motorkerékpárok (főként K széria) szerelésében?
Segítségetek előre is köszönöm!
B.
Karbonos fóliázást is csinál.
Mindenhol meg szoktam állni motorral járdán. Persze ahol van elég széles út a gyalogosoknak. Inkább fa, kuka, kerékpárok mellé.
Az osztrákoktól viszont kitellik bármi...
Szerintem fizetni biztosan nem kell, de nem biztos, hogy bárhol megállhatsz.
És mi a helyzet Rómával? Ha már felmerült a kérdés.
Ott van ilyen környezetvédelmi zóna. Mi van ha bemegyek motorral? És ha EuroIII-as a motor? És ha nem?
http://www.blikk.hu/aktualis/b...
Holnap mikor lesz az indulás,s honnan?