Betársulnék én is, ha lehet
... meg ha várhatóan tartani tudom veletek a tempót... na jó, persze nem a 125-össel mennék, de azért biztosan nem vagyok nagyon gyors: legfeljebb az egyenesekben
Nekem ez a rovarfej nem jön be. Számomra se nem szép, se nem praktikus.
A teleidomot sem szeretem, de az legalább valamennyire praktikus. Ha már xar vezetni és ronda.
Az S2/S4 a maga kerek lámpájával és konzervatív légterelőjével nekem sokkal használhatóbbnak tűnik. És szép is.
Nekem a Triumph a zsánerem egyébként, de ott is ez a dilemma: a speed triple nem véd jól a széltől, a sprint meg ronda. Tehát ha elszánom magam, valszínűleg orrtörött sprintet keresek majd és kap egy klasszikus körlámpát meg egy Hornet plexit - az bevállt az eddigi Hondáimon is.
Árulod a pirosat?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/ducati_monster_s2r-11984528
Vagy ez nem a tiéd?
(és ha igen, akkor ott lax pár utcányira és még nem láttam?)
Egy fekete monstert láttam tegnap a városban, asszem a Szigethyn. Hogy ezekből mennyi lett hirtelen...
Azzal már máskor is összefutottam Újvárosban. A pirosat még nem láttam, pedig kép alapján biztosan megismerném
Ajánlatos, ha az ember motoron ülve roppant mód számít a "partnerek" hülyeségére ! Éppen ma délután engedtem el egy autót amelyik a motorom mögött jött 10 méterre . Hadd menjen , ha annyira sürgős neki !
Ma az Elkúrt úton nálunk elütöttek egy motorost a házunkból egy szomszéd rözsó206-al bordó asszem tudtok erről valamit Fordult ki a parkolóból és a kereszteződésben...
Betársulnék én is, ha lehet
... meg ha várhatóan tartani tudom veletek a tempót... na jó, persze nem a 125-össel mennék, de azért biztosan nem vagyok nagyon gyors: legfeljebb az egyenesekben
A teleidomot sem szeretem, de az legalább valamennyire praktikus. Ha már xar vezetni és ronda.
Az S2/S4 a maga kerek lámpájával és konzervatív légterelőjével nekem sokkal használhatóbbnak tűnik. És szép is.
Nekem a Triumph a zsánerem egyébként, de ott is ez a dilemma: a speed triple nem véd jól a széltől, a sprint meg ronda. Tehát ha elszánom magam, valszínűleg orrtörött sprintet keresek majd és kap egy klasszikus körlámpát meg egy Hornet plexit - az bevállt az eddigi Hondáimon is.
(mondjuk s4r vagy rs... )
https://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/ducati_monster_s2r-11984528
Vagy ez nem a tiéd?
(és ha igen, akkor ott lax pár utcányira és még nem láttam?)
Azzal már máskor is összefutottam Újvárosban. A pirosat még nem láttam, pedig kép alapján biztosan megismerném