inkább tologatod .csapot még nem néztem meg.viszont ha szerzek gyertyát akkor jöhetnél kicserélni .én nem tudom ....mer nem fér bele a gyertyakulcs a lyukba
A műszaki vizsga kb 15 ezer, az átírás 499cm3-ig 18ft/cm3, felette 24ft/cm
Az okmányirodában a rendszám 5500.-, műszaki címke 585.-, forgalmi 6000.-, törzskönyv 6000.-, a forgalomba helyezési költség, vagy opció levétele vagy ilyesmi 2300.-/db...
Ha kérdés van bárki keressen nyugodtan...
Ha volt magyarországon forgalomban, akkor regadó nem kell, eredetvizsga, régi forgalmi, törzskönyv, adás-vételi, műszaki vizsga és kötelező bizti viszont igen...
Amúgy Gedeon egész jól tájékozott...
:-)
Most értem haza, 3 nap alvásmentesség után lepihenek egy kicsit,úgyhogy foregon,dh ne keressetek a reggeli órákban,majd ha regenerálódtam jelentkezek.
addig is örülök,hogy túléltem ezt a napot,mert ilyen közel még dh sem volt a temetőhöz
Na tessék ezt olvasd el és mindent megtudsz!Ahogy olvastam nem kell regadó , de ha bontási igazolással vonatták ki akkor kapufa ha nem akkor mehet de kell adásvételi a régi érvénytelenített forgalmi (esetleg a kivonást igazoló dokumentum )Forgalomba helyezés
A regadó azt hiszem 25000ft körül van az átíratás 26 vagy 28 ft/ccm a kpm. felülvizsgálat szintén csak aszt hiszem 15000 ,de megtalálsz mindent a neten.
Üdv
Az okmányirodában a rendszám 5500.-, műszaki címke 585.-, forgalmi 6000.-, törzskönyv 6000.-, a forgalomba helyezési költség, vagy opció levétele vagy ilyesmi 2300.-/db...
Ha kérdés van bárki keressen nyugodtan...
Amúgy Gedeon egész jól tájékozott...
:-)
addig is örülök,hogy túléltem ezt a napot,mert ilyen közel még dh sem volt a temetőhöz
Ha jól megy 30 év múlva milliókat érhet.
Ha én belle megyek az utcán a kátyúba vagy a sárba,attól még nem leszek off roados!