Mert mér én vagyok a legjobb példa? Egész nap köszörülök mint az állat!
Én bevállalom a motorozást helyetted,de az nem lesz olcsó! Meg szerkessz valami bütykös gumit a motorodra!
bűűr rucira már most is van lóvé
erre a keveset dógozóra te vagy a legjobb példa
annyit dógozok hogy motorozni meg nincsen időm
valakit nekem is kell alkalmazni aki heti 2 nap megy majd az nsr-el
babettát meg a simsont elég lessz 1 héten 1 nap megjáratni
Na akkor ezt megetted! De ha sokat dolgozol,akkor tudsz venni fasza bűűr rucit. Bár a gyakorlat azt mutatja,minél kevesebbet dolgozik valaki,annál jobban megy neki!
Srácok!
Egy sajnálatos hír:
Motoros barátunk, Ősz Antal (Ősztóni) sajnos távozott közülünk.
Temetése hétfőn 14h00-kor lesz a révfalu-i temetőben...
Mivel motoros barátunk volt, motorosként kísérjük utolsó útjára, motorral érkezünk a temetésre és motorosruhában sorfalat állunk neki...
Találkozó: 13h20-tól a 14-es (Galántai úti) Mol-kúton motorral motorosruhában...
Koszorút nem rendeltünk, mindenki ahogy érzi...
R.I.P.
Motorosokról van szó.... semmi sem furcsa
ma eggel 7h kor valaki szabályzásig verte a házunk elött többször is egymás után......nem tom ki volt az...de köszönöm az ébresztést, úgy éreztem magam, mintha mocistalin lennék...
igen kedveském... a parkolóba ügyesséi versenyek... a büfé melett sátrazás...főzés....buli... az erdőben féligmeddig....meg a büfé meletti füves placcon
Én úgy tudom szombaton Cseszneken sátrazós, ottalvós bográcsozós buli lesz...ügyességi játékokkal...sörivás, lufiborotválás , motoros ügyességi verseny, meg ilyenek...tavaj is ezek voltak...és hát buli...
mi nem leszünk ott...
Én bevállalom a motorozást helyetted,de az nem lesz olcsó! Meg szerkessz valami bütykös gumit a motorodra!