Én is Gyula bácsinál tanultam vezetni, naggggyon szimpatikus! Innen is puszi neki! Bátran merem ajánlani én is, mert tényleg nagyon rendes és segítőkész. Már csak a főnök lerendezése van hátra
Felhívtam a Kálóczy Gyulát, roppant szimpatikus emberke. Az egyetlen gond hogy az ilyen 1 hetes tanfolyam csak reggel van, a délután 4 kor indulók, mind 3 hét:( Addig meg nem akarom elhúzni, úgyhogy ma megkérdezem a főnökömet hogy mi lenne ha csütörtöktől 1 re járnék csak be :D Sztem kb elküld a ...csába, de egy próbát megér, Gyula úr meg azt mondta felírja a nevem, ahogy megvan a kresz máris mehetek vezetni :)
Az üdítő meg a süti - az élelmesebbeknek - most is megvolt...
Fénykép a násznéppel?
Nah ez kimaradt....
De amúgy sem tudom mi értelme lett volna...
Mert "nem fáztunk"....
Eccer, régen mi is vonultunk esküvői menet előtt motorral, de minket akkor odaengedtek a násznép közelébe, csináltak olyan fotót is, amin mi is meg voltunk örökítve az ifjú párral...na meg kaptunk üdítőt és sütit.
Tegnap elvitte a cimborám a gépem, alaplap cserére. most mobilon nyomom. Ja, Bendegúzom hála istennek jó társaságba nô fel, (motorosok kôzt) így valószínũleg rendes ember lesz. :)
Kalev. péntek?
Mocilaci, a fõnôkôd még mindíg nem hívott... :(
Telefonon elértek, ha kell valami.
csá
Más: tegnap óta nálam egy Kymco Xciting 500 robogó....(igaz, csak vasárnapig) de azóta fülig érő vigyorral motorozgatok a városban.