A fénykürt helyére én is egy kicsi billenő kapcsolót raktam be olyan mint a gyári, avatatlan szem észre sem veszi:)
Rakok fel képet arról amit csináltam és ami pluszba van.
ha nincs bekötve a powered akkort nem kell vele foglalkozni.nálam meg igen a légszűrő tisztitás jelentette a végső megoldást.így most nagyon szépen megy,
sziasztok most vettem egy gilera nexus 500ast és csinálom az első telóját nem tudtam megmérni mennyi olaj volt benne és nem tudom mennyit kell beletöltnem nem tudtok valami segitséget adni vagy linket akármit :)
akkor a levegőszürőt pucoltad ki meg a powert?
mert nekem gyárilag nem poweres de olyan henger van rajt és le van kötve teljesen nyitott állapotban a power.
és akkor most rendesen kipörög 10e ig?
Elméletileg a hiánypótlás sem akadály számukra, holnap megnézem mi maradt a bontásra szánt bicikliből nem tudom megtartottam vagy ívesen javítottam a sorsán....
Sajna, egy 4-5 cm-es darab teljesen lelépett az oldalából, pluszban még olyan lehetetlen alakban, hogy nem egyszerű.
Mindenesetre most is rajta van, funkcióját ellátja, csak lehetne szebb is. (konkrétan egy darabban)
Helló urak! Ezen a helyen még új vagyok, tegnap vettem egy Arizona Hawk-ot, ma sikerült némi kárt csinálni benne.
Fejidom érdekelne, ha valamelyikőtöknek kallódna egy otthon.
sikerült sikerült.tegnap irtam!kicsit takarítottam,meg a leg föbb brobléma a levegő szűrő volt,kevés levegöhöz jutott ,de most már jó!a has páncél meg van,most hegesztem össze.holnap rakok képet estére.
Sziasztok!Gilera Kz 125 -höz keresek komplett gyújtást!és érdekelne az ára,aki tud legyen szíves segítsen!
Előre is köszönöm!
elérhetőségem chrissrazorkukacgmail.com
30 261 05 99
Mindenesetre azért köszi, hogy utánanéztél.